Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 3. joulukuuta 2012

Julkaisut Joulukuussa

Vähäiseltä näyttää Joulukuun julkaisujen määrä.


5.12 Urhea

Pixarin uutuuselokuva sai Suomen ensi-iltansa Elokuun lopulla. Nyt elokuvan pääsee näkemään kotona dvd:ltä, blu-raylta tai 3D blu-raylta. Dvd:n lisämateriaaleihin kuuluvat Kuu-lyhäri, Mor'dun legenda ja ohjaajan kommenttiraita. Blu-raylle on näiden lisäksi saatu mahtumaan monenlaista muutakin esimerkiksi Uljas vanha maailma, Karhut, Pixarin klaani ja Olipa kerran kohtaus.

Kaikista julkaistuista löytyy elokuva sekä suomeksi että englanniksi.


12.12 Madagascar 3

Niinikään elokuussa saapui teattereihin DreamWorksin kolmas Madagascar. Elokuva julkaistaan dvd:llä, blu-raylla jossa on mukana myös dvd sekä 3D blu-raylla. Lisäksi kaikki kolme Madagascaria on pakattu yhteen boksiin, joka julkaistaan molemmissa formaateissa.Marraskuun julkaisuista puuttui 21.11 julkaistu Pokemon -elokuvien tuplapakkaus: Black: Victini ja White - Victini and Zekrom.


27.12 Pokemon - Destiny Deoxys

 Vuonna 2004 valmistunut Pokemon -elokuva, jossa maahan putoaa komeetta kyydissään uhkaava Pokemon.

3 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Moi!
Kyselin viime vuonna näihin samoihin aikoihin jouluisesta nukkeanimaatiosta, jossa kettu tekee kepposen joulupukille yms. Laitoin eilen Ylellä viestiä, josko voisin saada heiltä ohjelman alkuperäisen nimen. Suomenkielisen nimen sain selvitettyä ja se on Ketun joulumetkut. Ja Yleltä vasttiin tänään! Viesti meni näin:
"Koeta etsiä tällä nimellä.
THE HOUSE SPIRIT.
Kuvaus:
Virolainen nukkeanimaatio ketun joulumetkuista.
Joulupukki on toimittamassa joululahjoja oikeisiin osoitteisiin. Apuritonttu huomaa lumihangessa pökertyneen punatulkun, joka saadaan taltutettua taikasauvan avulla. Viekas kettu huomaa tempun ja tekeytyy pökertyneeksi. Taltutusyritykset eivä siihen tehoa, joten se otetaan kelkaan mukaan. Tontun torkahtaessa kettu varastaa joululahjat ja laittaa lunta säkkiin. Joulupukki on ihmeissään, kun säkki pienenee lasten esitysten aikana. Onneksi tonttu pelastaa tilanteen napatessaan ketun kiinni ja toimittaessaan- - -

Ystävällisin terveisin
YLE Ohjelmapalaute"

En vielä itse kerennyt etsimään tietoa tuolla nimellä, mutta halusin hehkuttaa tätä jossakin :D En olisi ikinä uskonut, että saan Yleltä vastauksen. tai ainakaan näin pian.

villasukka kirjoitti...

Ja nyt löytyi jo tietoa tekijän sivuilta: http://www.nukufilm.ee/index.php?menyy=3&juttq=4&menyyq=sevencat&lisaks=synopsis&vaata=28&keel=est. Mutta itse animaatiota ei tunnu löytyvän mistään.

NoJopas kirjoitti...

Muistan hyvin viime vuodesta kun tuota animaatiota yritettiin etsiä ja moni sitä muisteli. Hienoa että se viimein löytyi! Ja tosiaan Ylelle hatun nosto.

Näiden tietojen pohjalta voikin jo alkaa kirjoittaa blogitekstiä, eli eiköhän tässä vähän lähempänä Joulua tule tästä animaatiosta esittelyä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...