Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Nimipäiväsankari: Irma
6 kommenttia:

Hane kirjoitti...

TV-sarja perustuu italialaiseen sarjakuvaan, jonka omistaa Disney. Sarjista käännettiin myös Suomeksi. :)

Kasa kirjoitti...

Oo, Irma oli yksi lemppareistani kun aikoinaan witchiä sarjakuvana luin, tv-sarjaa en ole katsonut.

Niina Niskanen kirjoitti...

Oi oli pakko tulla kommentoimaan, kun Irman kuva näkyi. Olin teininä kova w.i.t.c.h fani. Mulla taitaa olla vieläkin tallessa, joitain w.i.t.c.h - lehtiä. Täytyy taas lukea niitä, joku päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! En tiedä, mistä muualta voisin kysellä tätä asiaa, joten laitan sen tänne. Eli mulla olisi hukassa kaksi animaatiota:

Taotao-elokuva, josta muistan vain surullisen lopun, jossa Taotao kai kuoli tai jotain vastaavaa. Olisiko tuosta mitään apua?

Toinen animaation nimi oli Maija Muurahainen tai jotain vastaavaa (ei ollut Maija Mehiläinen) Siinä kerrottiin muurahaisten elämästä ja se oli Kuinkas sitten kävikään-vhssällä.

Kiitos jo etukäteen, jos satut nämä löytämään :)Tämä on ihan huippu blogi!

Noora kirjoitti...

Anonyymi: kyseessä on Malla muurahainen http://www.fixgalleria.net/release.php?id=9827

"Millaista on muurhaisen elämä? Tämä värikäs animaatio kertoo mielenkiintoisella, ja jännittävällä tavalla muurahaisista. Malla Muurahainen elää suuressa muurahaiskeossa keskellä metsää ja hän saa elämänsä aikana monia uusia tehtäviä.

Myran Emma.
Ohjaus/Animaatio: Jaromir Wesely.
Käännös: Tomi Snellman.
Kertoja: Sara Paavolainen.
Pituus: 21 min.
Tuotanto: Svenska Filminstitutet, Ruotsi 1989. "

NoJopas kirjoitti...

Nooralle kiitokset Malla Muurahainen infosta, itse en ole nähnyt (mutta Jaromir Wesely kyllä herätti kiinnostuksen!) niin en olisi tähän osannutkaan vastata. :)

Mutta Tao Tao -leffa on tuttu. Kyseessä on siis nimeomaan se tv-sarjasta yleensä tutumpi Tao Tao panda. Elokuva on tehty ennen tv-sarjaa ja ne ovat visuaalisesti aika lähellä toisiaan. Leffassa on käytetty enemmän videokuvan ja animaation sekoittamista, muistelisin. Tarina ei ole yhtä onnellinen kuin sarjassa, vaan huonosti käy niin Panda-muorille kuin Tao Taollekin. Se kuoleeko Tao Tao lopussa vai ei jää muistaakseni katsojan tulkittavaksi, mutta kaiken kurjuuden jälkeen sekin tuntuu lähinnä onnelliselta lopetukselta. :0 Mutta hieno elokuva kuitenkin kyseessä, vaikka surullinen onkin. :) Visuaalisesti ainakin todella kaunista katsottavaa, sarjan tunnari on koostettu elokuvan materiaalista eli siitä voi päätellä jotain tyylistä. Maikkari on näyttänyt tämän kahdesta 2000-luvun puolivälissä, mutta dvd julkaisua ei ole. Alkuperäinen nimi on Shunmao Monogatari Taotao.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...