Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesäkuun ensi-ilta: Kung Fu Panda 2DreamWorksin Kung Fu Panda 2 saa Suomen ensi-iltansa 10.6. Elokuva saapuu teattereihin sekä dubattuna että alkuperäisäänin. Sen voi katsoa 3D:nä kummallakin kielellä, dubattu myös normaaliversiona. Suomidubissa näyttelevät mm. Tuomas Uusitalo ja Ismo Kallio.

Ensimmäinen Kung Fu Panda -elokuva valmistui vuonna 2008. Siinä Po-panda valittiin kaikkien yllätykseksi ja omien unelmiensa täyttymykseksi lohikäärmesoturiksi ja hän joutui Shifu-mestarin koulutuksen jälkeen kohtaamaan pahaksi kääntyneen Tai Lungin.


Kakkososassa Po elää haavettaan todeksi lohikäärmesoturina, kunnes Kiinaa ja koko Kung-Futa uhkaa tuho. Asialla on jotain tekemistä myös Pon menneisyyden kanssa ja hän joutuu selvittämään omat juurensa ennen kuin voi löytää sisäisen rauhan ja voittaa Lordi Shenin.

Kakkososan on ohjannut Jennifer Yuh Nelson, joka on työskennellyt DreamWorksilla aiemmin mm.kuvakäsikirjoitusten parissa. Näin oli myös Kung-Fu Pandan kohdalla, ja tällöin Nelson palkittiin työstään Annie-palkinnolla. Nyt hän on noussut ohjaajaksi ensimmäistä kertaa.

Kung Fu Pandalle on lupailtu jatkoa vielä tämänkin jälkeen, hurjimpien huhujen mukaan elokuvia tulisi kaikkiaan jopa kuusi.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...