Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kesäkuun julkaisut


8.6. Kaksin karkuteillä

Disneyn 50. klassikkoelokuva perustuu Grimmin satuun torniin vangitusta Tähkäpäästä. Tässä tarinassa Tähkäpää saa seurakseen rosvo Flynnin ja jättää tornin jossa on kasvanut.

Dvd:ltä löytyy sekä Lauri Tähkän ja Maria Ylipään tähdittämä suomidubbi että alkuperäinen englanninkielinen ääniraita. Extroja ei juuri ole, Disneyklassikot esitellään videokoosteessa. Blu-ray ilmestyy samana päivänä ja se sisältää mm.poistettuja kohtauksia ja enemmän kielivaihtoehtoja.


10.6 Alfa ja Omega

Vuonna 2010 valmistunut cgi-animaatio ei päässyt Suomessa teatterikierrokselle lainkaan. Amerikkalainen elokuva kertoo kahdesta sudesta, Hannusta ja Katista, omega-uroksesta ja alfa-naaraasta jotka joutuvat matkaamaan yhdessä takaisin kotiseudulleen ja tulemaan toimeen erilaisuudestaan huolimatta.

Blu-ray julkaistaan samana päivänä. Kummallakaan julkaisulla ei näytä olevan extramateriaalia. Suomidubin lisäksi molemmissa on mukana myös alkuperäinen ääniraita.


15.6 Jogi Karhu

Ihmisnäyttelijöitä ja animaatiohahmoja yhdistelevä elokuva on valmistunut viime vuonna.
Jogi Karhu on yksi Hanna-Barbera -studion tunnetuimmista hahmoista. Blu-ray julkaistaan dvd:n kanssa samaan aikaan.

Lisäksi Pixarin elokuvat Ötökän elämää, Monsterit Oy ja Autot julkaistaan uudelleen dvd:llä. Autot ilmestyy lisäksi Blu-rayna. Ihmeperhe taas julkaistaan nyt vain Blu-rayna.

Don Bluthin ja Gary Goldmanin ohjaama Anastasia on julkaistu Blu-rayllä ilmeisesti jo Toukokuun lopulla. Blu-ray sisältää hyvin extramateriaalia, mm. ohjaajien kommenttiraidan ja dokkareita.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...