Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesäksi katsottavaa

Kesäkuu ja Heinäkuu ovat melko hiljaisia kuukausia ensi-iltojen ja animaatiojulkaisujen suhteen. Ehkä kesä soveltuukin paremmin muihin aktiviteetteihin, mutta toivottavasti syksyllä animaatiotarjonnan suhteen on hieman vilkkaampaa.

 

5.7 Itse ilkimys 2

Illumination Entertainment esitteli superpahis Grun vuonna 2010. Jatko-osassa Despicable Me 2 ensimmäisen elokuvan myötä rikokset perhe-elämään vaihtanut Gru saa työtarjouksen rikostenvastaiselta järjestöltä. Soluttautumispestiä kiinnostavampi taitaa olla sitä ehdottava agentti Lucy ja lopulta Gru jahtaa sekä pahista että puolisoa. Mukana ovat tietysti Grun tyttäret ja oman elokuvan ensi vuonna saavat keltaiset kätyrit.

Pierre Coffin ja Chris Renaud ovat ohjanneet molemmat Ilkimykset. Jouluna 2014 valmistuvaan Minions elokuvaan Coffinin pariksi on vaihtunut Kyle Balda.

Elokuvaa esitetään 2D ja 3D versioina, kumpaakin sekä suomeksi dubattuna että alkukielellä. Suomidubissa ääninäyttelevät mm.Ville Haapasalo, Katja Aakkula, Maria Takaki ja Tuuli Inkinen.7.6 Peter Pan ja paluu Mikä-Mikä-Maahan

Jo 50-luvulla valmistunut Peter Pan sai jatko-osan vuonna 2002. Kapteeni Koukku sieppaa Jaana-tytön ja vie tämän Mikä-Mikä-Maahan, samaan paikkaan josta hänen äitinsä Leena on kertonut satuja. Leenaksi Koukku tyttöä alunperin luuleekin ja tytön sieppauksen takana on tietysti suunnitelma Peter Panin nitistämiseksi.

Paluu Mikä-Mikä-Maahan julkaistaan vain dvd:llä. Englanniksi julkaisun nimi on muuten Pixie-Powered Edition, mikä selittää extrat: Disneyn keijut: Rosetta ja kukat, Iridessa ja tulikärpäiset, Helinä ja kello, Helinä-keijun haaste: valon puolesta -peli.

21.6 Space Chimps 2: Zartogin vastaisku

Pikkuinen mutta sitäkin älykkäämpi Comet lähtee vuorostaan avaruuteen. Mutta nyt sankaritekoja tarvitaan myös maassa kun Malgorilta tullaan vastavierailulle. Dvd:llä puhe suomeksi ja englanniksi.


5.7 Sammyn suuri seikkailu 2

Merikilpikonna Sammy yrittää huolehtia pienistä kilpikonnista mutta joutuukin itse vangituksi yhdessä ystävänsä Rayn kanssa. Elokuva julkaistaan sekä dvd:llä että blu-raylla. Kielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi tai tanska.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...