Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 24. toukokuuta 2011

Roinaa

Bloggaaminen on valitettavasti viime aikoina jäänyt muiden puuhien varjoon. Viimeinen ponnistus kevätkiireissä on muutto. Pakkaillessa tavaroita kasaan alkoi tehdä mieli koota pikainen päivitys animaatioaiheisista kirppislöydöistä.

Tehotyttösuosikkini Poppana.

Kyllä meni sydän kurkkuun kun Alfred ja Mauri pilkistivät lelupussista. Olisipa minulla lapsena ollut tälläisiä! Nils Holgerssonin Hamsteri kölli jonkun lelulaatikon pohjalla ja on niin kummallisen näköinen että se oli pakko ostaa.

Keltaisella autolla päästelevä Babar oli jotenkin yksinkertaisen tyylikäs. :D

Peltipurkkeja tulee haalittua muutenkin, ja kun aiheena on vielä ihana Petteri Kaniini niin tämä oli pakko-ostos. Kyseessä on säästölipas.

En ollut aiemmin nähnyt Kanan lento-tavaraa missään joten nappasin Rocky-kukon kirppispöydästä mukaan. Vaikka onhan sen tuijotus vähän karmiva...

Myyrät eivät kyllä ole kirpparilta, vaan pipopään olen saanut lahjaksi ja toinen tuli dvd-boksin mukana. Myyrästä on tehty kyllä aivan ihania tuotteita, mutta kirpparilla niitä ei ole tullut vastaan.

Vielä olen aika hyvin pystynyt vastustamaan kauppojen animaatioleluja ja muuta krääsää, mutta kirpputoreilta on vaikeampi jättää ostamatta eteen osuvia animaatioaiheisia tavaroita, jos ne tuntuvat vähänkin harvinaisemmilta. Disneytavaraakin löytyy kotoa jonkinverran, mutta sen kohdalla kiusaus haalimiseen ei ole niin suuri, koska Disneyä on maailma pullollaan. Nuhjuuntuneet kirppislelut taas on melkeinpä pakko roudata kotiin.

Hintavat patsaat ja figuurit eivät ole omissa haaveissa, mutta varmaan jossain vaiheessa alkaa hyllylle kerääntyä kirppislöytöjen lisäksi jotain muoviukkoja tai pehmoleluja myös uusina tai vartavasten huuto.netistä tai ebaysta hankittuina. Etenkin Pingu, Tao Tao, Nalle Luppakorva ja Nukkumatti ovat sellaisia hahmoja jotka olisi melkeinpä pakko saada itselle.

Mutta nyt takaisin pakkaamaan. Blogin pariin palailen kun olen kotiutunut ja saanut netin toimimaan. Kivaa kesän alkua kaikille!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Aivan ihania animaatio-oheistuotteita! Oletko esitellyt Disney-tavaroita? Mua kiinnostais. Oi, Alfred. Kerran näin kirpparilla Alfred-juomalasin tai jonkun, mutta se oli muovinen, kulunut ja ylihintainen. Tämäntyylisiä kirpparilöytöjä en ole kyllä itse juuri tehnyt.. Hmm. Olet löytänyt harvinaisuuksia! Tervetuloa sitten takaisin blogin pariin! Ja pitää yrittää kommentoida ahkerammin.

NoJopas kirjoitti...

Täytyy tehdä Disneytavaroista oma postaus joskus, niissä on jopa ihan käyttötavaraa, ei pelkkää "roinaa". :)

Voi olla että teen tavara-aiheisia postauksia muitakin, mutta pitää vielä miettiä että miten aiheen saisi parhaiten kasaan, netistä löytyy vaikka mitä hauskaa ja kummallista tavaraa. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...