Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 1. elokuuta 2011

Elokuun dvd-julkaisut


11.8 Karhuherra Paddington 3 & 4

Sekä Yleltä että Juniorilta tuttu piirrosversio karhuherra Paddingtonista pääsi Suomessa dvd:lle ensimmäisen kerran alkukesästä. Sarjaa julkaistaan taas kahden dvd:n verran. Kolmannella dvd:llä on 30 jaksoa ja neljännellä 27. Suomidubissa Paddingtonia näyttelee Jarmo Koski, eli kyseessä ei ole Ylellä kuultu dubbi.


12.8 Pingu, kausi 5 & 6

Pingun julkaisu tuotantokausittain on ollut hieno juttu. Nyt mennään jo kausissa viisi ja kuusi, jotka muuten ovatkin ne viimeiset. Kummallakin dvd:llä on parisen kymmentä jaksoa.


19.8 Eetu ja konna

Viime keväänä ensi-iltansa saanut kotimainen piirroselokuva julkaistaan nyt dvd:llä. Luonnollisesti elokuvassa puhutaan suomea, muita kielivaihtoehtoja tai tekstityksiä ei dvd:llä näytä olevan. Extrana making of dokumentti ja traileri.


24.8 Hop

Pääsiäisenä teatterikierroksen aloittanut Hop julkaistaan sekä dvd:nä että Blu-raynä. Pääsiäispupun itsetutkiskelun voi katsoa englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi, myös tekstitysvaihtoehtoja riittää.

Lisäksi mm.Anniina Ballerina (cgi-versio), Dinojuna ja Nukkumatti saavat sarjaansa lisää julkaisuja.

Muumi ja punainen pyrstötähti julkaistaan Blu-raylla 12.8.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...