Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

torstai 1. syyskuuta 2011

Syyskuussa julkaistaan

9.9 Rio

Blue Sky studiosin tänä vuonna valmistunut Rio De Janeiroon sijoittuva seikkailu, jonka pääosassa on Blu-papukaija. Dvd:n extroina musiikkivideo, poistettu kohtaus ja Angry Birdsin Rio -version pelejä. Lisäksi elokuva julkaistaan tietysti Blu-rayna ja edellämainittujen extrojen lisäksi tältä julkaisulta löytyy mm. toinenkin musiikkivideo, Rion äänet, Koosteita ja mahdollisuus tehdä omia postikortteja Riosta. Elokuvasta tulee vielä kolmas julkaisu, joka on tietysti 3D. Tämä julkaisu itseasiassa sisältää myös Dvd:n ja Blu-rayn ja elokuvan sekä 2D:nä että 3D:nä.

9.9 Pikku kummitus Lapanen ja setä Riukuliini

Keväällä teattereissa pyörähtänyt lyhyistä episodeista koostettu ruotsalainen elokuva. Dvd:ltä löytyy sekä suomen että ruotsinkielinen ääniraita, mutta ei minkäänlaisia tekstityksiä. Ehkä tämän uutuusjulkaisun innoittamana jo aiemmin julkaistuja Pikku kummitus Lapanen dvd:eitä julkaistaan nyt uudelleen.


21.9 Tapaus Punahilkka 2

Vasta Heinäkuussa Suomen ensi-iltansa saanut animaatiokomedia julkaistaan jo nyt Dvd:llä ja Blu-rayna. Minkäänlaista extramateriaalia ei kummaltakaan julkaisulta löydy.

Myös Muumien maailmaa julkaistaan uudelleen, syyskuussa osat 1 ja 2. Kuvanlaatu on nyt aiemmasta poiketen HD:ta, ja julkaisujen numerointi ja jaksojen järjestys poikkeavat sarjan ensimmäisistä dvd-julkaisuista mikä tuntuu hieman sekavalta.


22.9 Laputa: linna taivaalla

Tämä Hayao Miyazakin ohjaama elokuva on jo julkaistu dvd:llä ja nyt se julkaistaan Blu-rayna. Blu-raylta löytyy kohtuullisesti extroja elokuvan teosta.

En malta olla vielä vihjaamatta kuukauden päähän, Lokakuussa julkaistaan nimittäin lisää Ghibliä, ohjaajana vaihteeksi Isao Takahata...

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...