Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Helmikuun julkaisut

Tammikuussa ei ollut juuri mitään uutisoitavaa uusista julkaisusta, Helmikuussa taas ei ole lainkaan animaatioelokuvien ensi-iltoja. Eli nyt katsotaan sitten leffoja kotona.

10.2 Nalle Puhin elokuva: Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä

Disneyn viime vuonna valmistunut piirroselokuva. Dvd:n extroista löytyy poistettuja kohtauksia ja lyhytelokuva Nessien taru. Blu-rayltä löytyy näiden lisäksi Disney Song Selection. Kummaltakin löytyy elokuva suomeksi ja englanniksi.

10.2 Noksu 1-3

Pikku Kakkosesta tutun Noksu sarjan jaksoja kolmella dvd:llä. Yhdellä dvd:llä on jaksojen määrä vaihtelee kuudesta kymmeneen.

10.2 Rasmus Nalle 1-3

Tanskalainen Rasmus Nalle seikkailee Yleltä tutussa piirrossarjassa. Yhdellä dvd:llä on kahdeksan tai yhdeksän jaksoa suomeksi puhuttuna.

16.2 Henkien kätkemä

Hayao Miyazakin vuonna 2001 valmistunut Henkien kätkemä julkaistiin dvd:llä jo elokuvateatterikierroksen jälkeen vuonna 2003. Nyt elokuva on dubattu suomeksi. Tällä uudella julkaisulla on mukana myös japaninkielinen ääniraita.

16.2 Sydämen kuiskaus


Ghibli-leffa Sydämen kuiskaus on jo julkaisu dvd:llä, mutta nyt siihen on lisätty suomenkielinen dubbaus. Mukana on ääniraita myös japaniksi.

17.2 Prinsessa Lillifee

Saksalaisen Monika Finsterbuschin kirjoihin perustuvassa elokuvassa keijuprinsessa Lillifeen pitää palauttaa onnellisuus takaisin Pinkovian valtakuntaan.
Elokuva on dubattu suomeksi ohjaajana Pekka Lehtosaari.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...