Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 23. maaliskuuta 2012

KännykkämainoksiaKekseliään Ketun ohjannut Wes Andersson on ohjannut Sonyn Xperia puhelimen mainoksen. Animaatiossa näytetään miten puhelin 8-vuotiaan Jaken mielestä toimii. Stop-motion animaation toteutti Laika-studio, jonka nukkeanimaatio ParaNorman saa ensi-iltansa loppuvuodesta.

Vuonna 2011 Aardman teki Nokialle kaksi stop-motion mainosta, toinen oli maailman suurin animaatio Gulp ja toinen maailman pienin animaatio Dot. Nämä animaatiot kuvattiin kännykän kameralla. Sonyn mainoksessa puhelinta taas ei käytetty animaation toteuttamiseen.2 kommenttia:

Eugen Gurjasti kirjoitti...

Xperia mainos on ihan ok, mutta Nokiat ja etenkin Dot on aivan loistavia. Noh Aardman kun on kyseessä hyvää saattoi odottaakin! Dot on myös kohtalaisen inspiroiva ja vastaavan luominen houkuttelisi.

NoJopas kirjoitti...

Juu, noissa Aardmanin mainoksissa on enemmän kutkuttavia kikkoja, niiden mittasuhteista johtuen. Ja pidän siitä että niissä mainostettava tuote on piilotettu, eli se on kamera jolla nuo on kuvattu.

Mutta onhan tuo Xperia siis taidokas ja oikein hieno pätkä idealtaankin. Mutta en pystynyt välttämään vertausta Nokia-mainoksiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...