Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Maaliskuun ensi-ilta elokuvat30.3 Pirates!

Wallacen ja Gromitin ja Kanan lennon takaa löytyvä englantilainen Aardman animations on saanut valmiiksi uuden vaha-animaatioelokuvan The Pirates! Band of Misfits. Tällä kertaa seilataan meriä merirosvolaivan mukana. Laivan kapteenin tavoitteena on päästä vuoden merirosvoksi. Tittelin saavuttaminen ei kuitenkaan ole aivan helppoa sillä kapteenin ura ei ole ollut kovin menestyksekäs.

Hugh Grant näyttelee merirosvokapteenia englanniksi, mutta Suomessa elokuvasta esitetään ilmeisesti vain dubattua versiota. Siinä näyttelevät mm. Aku Laitinen, Antti L.J Pääkkönen ja Riku Nieminen. Nyt päästään myös näkemään miltä vaha-animaatio näyttää 3D-laseilla katsottuna.30.3 Lorax

Itse Ilkimys -elokuvan toteuttaneen Illumination Entertainmentin uusi elokuva perustuu Dr. Seussin kirjaan. Lorax on ikuista toivoa jakava metsän outo asukki jota Ted poika etsii mielessään ylevä tavoite palauttaa puut maailmaan. Ehkä Tedin mielessä pyörii myös ihana naapurintyttö, jonka toiveena on saada nähdä oikea puu.Elokuvaa esitetään 3D:nä ja suomeksi dubattuna. Rooleissa mm. Samuel Harjanne, Mikko Kivinen ja Pamela Tola.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...