Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 2. lokakuuta 2012

Teattereissa Lokakuussa

 
12.10 Niko 2 -Lentäjäveljekset

Vuonna 2008 valmistunut kotimainen animaatioelokuva Niko lentäjän poika saa nyt jatkoa. Uusi elokuva kertoo isänsä löytäneen Nikon edelleen muuttuvista perhekuvioista. Nyt mukaan tulee isäpuoli ja tämän poika. Niko saa siis Jonnista pikkuvelipuolen. Jonni on veljeydestä enemmän innoissaan kuin Niko, jolla on totuttelemista uudessa roolissaan.

3D-Elokuvassa puhutaan tietysti suomea. Rooleissa mm. Erik Carlson, Juhana Vaittinen, Mikko Kivinen ja Vuokko Hovatta. Elokuvan on ohjannut ensimmäisen Niko elokuvan tapaan Kari Juusonen.

26.10 Helinä-keiju ja siipien salaisuus

Disneyn keijut-sarjan elokuva pääsee nyt Suomessa ensimmäistä kertaa teatterilevitykseen. Aiemmat Helinä-keiju elokuvat Helinä-keiju, Helinä-keiju ja kadonnut aarre ja Helinä-keiju ja suuri keijupelastus on julkaistu suoraan dvd:llä. Sarjan seuraava elokuva Quest for the Queen on tulossa ensi vuonna.

Tässä tarinassa Helinä tapaa siskonsa Talvililjan, joka asuu Helinältä kielletyssä talvimetsässä. Kun Helinä haluaa esitellä siskolleen oman kotinsa he vaarantavat tahtomattaan keijupoukaman ja vuodenaikojen tasapainon.

Elokuvaa esitetään suomeksi dubattuna.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...