Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 2. marraskuuta 2012

Disneyn 52. animaatioklassikko


Tänään on Disneyn uusimman animaatioelokuvan Amerikan ensi-ilta. Suomessa Räyhä-Ralf (Wreck-It Ralph) nähdään vasta 15. Helmikuuta.

Vuorossa on piirretyn Nalle Puhin jälkeen taas cgi-animaatio. Elokuvan nimihenkilö on pelihahmo Ralf, joka haluaa muuttua pahiksesta hyvikseksi. Ralfin peli löytyy pelihallista ja se on nimetty sen sankarin, Fix-It Felixin mukaan. Ralf rikkoo ja Felix korjaa ja tätä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Sitten kaikkien hämmästykseksi Ralf ottaa ja häipyy.

Vaikka Fix-It-Felix -peli on elokuvaa varten keksitty, on mukana myös hahmoja aivan oikeista peleistä kuten Sonicista, Super Mariosta ja Pac-Manista. Ralfin peli on viimeisen päälle nostalginen, vanha kunnon pelihallipeli, mutta Ralfin etsiessä itseään vieraillaan pelimaailmoissa laidasta laitaan.Elokuvan on ohjannut Rich Moore, joka on aiemmin toiminut ohjaana tv-tuotannoissa, mm. Simpsoneissa ja Futuramassa. Moore oli mukana myös Simpsons Moviessa.

Alkuperäisinä ääninä ovat John C.Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch ja Sarah Silverman.


 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ootan innolla tätä leffaa :) Aluksi en tosin ollut yhtään vakuuttunut kuultuani tästä, kun en juuri mitän pelihahmojakaan tunne, mutta luulen että tämä voisi olla ihan toimiva leffa.

Harmi kun Suomen ensi-ilta on vasta 3 kk päästä, mutta niin ne taitavat melkein kaikki animaatiot tulla Pohjoismaiseen levitykseen aina vähän jälkijunassa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...