Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

lauantai 3. marraskuuta 2012

Marraskuun ensi-ilta elokuvat23.11 Hotel Transylvania

Tarina kertoo Draculan johtamasta hotellista, jossa erilaiset hirviöt pääsevät viettämään rentouttavaa lomaa. Draculan Mavis-tyttären 118. syntymäpäivää juhlistetaan hotellilla kutsuvieraiden voimin, mutta mukaan eksyy myös tavallinen ihmispoika.  

Ohjaana on venäläissyntyinen Genndy Tartakovsky, joka on aiemmin työskennellyt ohjaana, käsikirjoittajana ja animaattorina mm.Dexterin laboratorio, Clone Wars ja Samurai Jack tv-sarjoissa. Elokuva on peräisin Sony Pictures Animation -studiolta.

Elokuvaa esitetään vain 3D:nä ja suomeksi dubattuna. Äänirooleissa mm. Petrus Kähkönen, Yasmine Yamajako ja Jukka Rasila.


Viisi Legendaa

DreamWorks tuuppaa teattereihin jo toisen elokuvan tänä vuonna. Viisi Legendaa (Rise of the Guardians) on fantasiaseikkailu, jossa Joulupukki, Nukkumatti, Pakkasukko, Pääsiäispupu ja Hammaskeiju yhdistävät voimansa taistelussa pahaa vastaan.

Peter Ramsey on ohjannut aiemmin DreamWorks lyhäreitä. Englanninkielisellä ääniraidalla on kuultavissa mm. Alec Baldwin, Hugh Jackman ja Jude Law. Viittä Legendaa esitetään Suomessa vain 3D:nä, mutta sekä englanniksi että suomeksi.

1 kommentti:

Raindancer kirjoitti...

Ei kai ne ihan oikeesti tehneet Jack Frostista Pakkasukkoa? Anteeksi, käperryn tuonne nurkkaan ja itken pienen tovin. Kyllä ymmärrän miksi tuo käännös mutta silti eeeeeiiiiih! Miiiksiiiih?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...