Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Heipä hei, hyvää iltaa!

Ja hyvää Äitienpäivää! :)  

Blogissa riittää kävijöitä ja uusiakin lukijoita, mutta missä viipyy luettava?

Kirjoittajan animaatiokiinnostus ei ole hiipunut, itseasiassa se varmasti tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Blogi ei myöskään ole "valmis" sillä animaatioista kyllä riittäisi kirjoitettavaa, joitain tekstejäkin on puolivalmiina odottamassa viimeistelyä ja julkaisua (esimerkiksi lapsuuden pelottavat animaatiot -kyselyn tulokset).


Syyn blogia vaivaavaan hiljaisuuteen voi päätellä kuvista. Tai varsinaisestihan kyse on ajan puutteesta. Tai ehkä vain huonosta ajankäytöstä ja organisoinnista. :D On vaikea arvioida milloin elämäntilanne taas sallii aktiivisemman bloggailun, mutta ainakin animaatioita tulee varmasti katsottua tulevaisuudessa vielä enemmän kuin ennen. Sitä odotankin innolla!

En ole laittanut blogia varsinaisesti tauolle, haluan raportoida ainakin ensi-illat ja julkaisut joka kuukausi ja yritän nyt tosissani järjestää aikaa kirjoittaa myös muita tekstejä silloin tällöin.

Olen vinkannut blogissa tv:stä tulevia elokuvia ja sarjoja mutta tämän joudun toistaiseksi ottamaan pois. Uutislinkitysten suhteenkaan en ole ollut kovin aktiivinen, mutta yritän muistaa taas päivitellä niitä.


Tämän blogin aktivoitumista odotellessa kannattaa vierailla näillä sivuilla:

http://www.animatricks.net/virta/
Animatrics -animaatiofestari on laajentanut nettisivujaan myös varsinaisen festarin ulkopuolelle. Sivulta löytyy mm.animaatioita esittävä nettigalleria, uutisointia esimerkiksi tapahtumista meillä ja muualla ja blogi.

http://afureko.wordpress.com/
Afureko-blogi on keskittynyt ääninäyttelyyn. Blogin parasta antia ja suoranainen uroteko ovat alan ihmisten syvälliset haastattelut. Dubbaajien kokemuksia, alan historiaa ja muisteluja ei muissa medioissa vastaavalla vakavuudella ja asiantuntemuksella ole käsitelty.

6 kommenttia:

Tiikku kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ja onnittelut uudesta, nettiä paremmasta ajansyöjästä. :)

NoJopas kirjoitti...

Kiitoksia! :D

Lemmi kirjoitti...

Tunnustusta blogissani sinulle!
http://turkooseja.blogspot.fi/2013/05/vyyhti-purkaantuu-entisestaan.html

Anonyymi kirjoitti...

Wau, paljon onnea vauvelin johdosta! Ja ihana tuo Pingu-lelu pinnasängyn kulmalla. :)

-maitorahka

NoJopas kirjoitti...

Kiitos kiitos! Tuota tavaraa on ehtinyt kerääntynyt sen verran että sitä voisi ehkä joskus täällä esitellä... Vaikka animaatioita ei vielä juurikaan katsella on oheistuotteiden vyöryttäminen jo aloitettu :D

Anonyymi kirjoitti...

Nuorena se vyöryttäminen kannattaa aloittaa. ;) Olisi kiva nähdä, millaisia oheistuotteita on jo kertynyt,eli esittely olisi mielenkiintoista nähtävää. :)

-maitorahka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...