Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 4. tammikuuta 2011

Dvd:lle Tammikuussa

Tammikuussa ei uusia dvd:eitä julkaista ruuhkaksi asti. Esittelyyn löytyi jopa yksi kiinnostava elokuva, sekin useita kertoja aemminkin julkaistu Disneyklassikko. Ehkä kuukauden loppupuolelle ilmaantuu vielä uusia nimikkeitä, katsotaan sitten uudelleen.


28.1 Liisa Ihmemaassa

Tämä Disneyklassikko on valmistunut jo vuonna 1951 ja julkaistu dvd:llä Suomessa useita kertoja. Nyt elokuva julkaistaan myös ensimmäisen kerran Blu-raylla. Extroina tässä 60-vuotisjuhlajulkaisuksi nimetyllä dvd:llä on mm.laulu ja poistettu kohtaus.

2 kommenttia:

Toukkero kirjoitti...

Hei! En tiedä, tapaatko ottaa juttuehdotuksia vastaan, mutta minusta olisi hauskaa lukea kirjoittamasi juttu kilpailevien animaatiostudioiden samankaltaisista julkaisuista (yleensä vielä samana tai peräkkäisinä vuosina). Esim. Ötökän elämää vs. Antz ja Madagascar vs. Aivan villit jne.

NoJopas kirjoitti...

Otan mielelläni juttuideoita ja toiveita vastaan.

Olen itsekin huomannut tuon samojen aiheiden pyörittelyn, mutta lähinnä Disney-DreamWorks ja Pixar-DreamWorks välillä. Pitäisi kaivella vähän lisää esimerkkejä muiltakin studioilta. Aihe on kyllä mielenkiintoinen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...