Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 2. toukokuuta 2011

Toukokuussa dvd:lle


6.5 Dinojuna -Nopeat ystävät
Kuusi jaksoa Dinojuna sarjasta, jossa Kamu tutustuu erilaisiin dinosauruksiin. Sarjaa on juuri esitetty Ylellä.


6.5 Anniina Ballerina: Tule tanssimaan
Viisi jaksoa uudesta Anniina Ballerina animaatiosarjasta, joka on pyörinyt juuri Ylellä.


19.5 Tao Tao 7-10
Kaikki aiemmin julkaisemattomat jaksot, eli osat 27-52.


19.5 Pasila 3.kausi
Kotimaisen poliisianimaation kolmas kausi.


26.5 Karhuherra Paddington 1 & 2
Nelvanan piirrossarja Paddington karhusta. Jaksojen määrää ei löytynyt mutta lisää Paddington dvd:eitä on tulossa loppu kesästä.

Lisäksi 6.5 julkaistaan Timppa-sarjasta viides osa ja Paavo Pesusieni seikkailee yhdeksän jakson verran otsikolla Paavo Pesusieni E.K.

12 kommenttia:

ani_friend85 kirjoitti...

Mukavaa että saadaan loputkin Taotaot dvd:lle, toivottavasti nekin julkaistaan joskus yhdessä boksissa niin kuin aiemmatkin.

NoJopas kirjoitti...

Niin on, vaikka viime kesänä nauhoittelinkin melkein kaikki jaksot tv:stä.

Boksi olisi kätevä mutta noissa yksittäisissä on kyllä tosi nätit kannet.

Azu kirjoitti...

Tuo Pasilan pakkauskotelo on kyllä käsittämättömän karu. Toivottavasti tulee olemaan toisenlainen...

Niin se vaan on kirjoitti...

"Tuo Pasilan pakkauskotelo on kyllä käsittämättömän karu. Toivottavasti tulee olemaan toisenlainen..."

Niin, uskoisin sen tulemaan olevan tuollainen, kun on sivuilla tuollainen, eikä julkaisuunkaan ole kovinkaan kauan. Itse taas pidän siitä enemmän, kuin hölmöistä hahmoilla täytetyistä kansista. Kummallista että Pan Vision jatkaa Tao Taon julkaisua vasta nyt. Vielä oudompi on tuo Karhuherra Paddigtonin juttu, luin että ainakin neljä kiekkoa olisi tulossa eli 2 noiden jälkeen. Tuo Anniina Ballerinan uusi versio on taas aivan karmea loukkaus alkuperäistä sarjaa kohtaan.

NoJopas kirjoitti...

Monilta sivuilta löytyi juuri tuo kansi. Tässä kuvassa teksti on vähän vinossa pikaisen rajauksen takia.

Tao Taon ensimmäisistä julkaisuista on tosiaan jo aikaa, mutta pääasia että kaikki jaksot dvd:lle saatiin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

NSVO kirjoitti...

Pan Vision on näemmä tarkistuttanut jo Paddigntonin seikkailuja VET:llä ja tiedossa lukee, että ainakin ensimmäinen levy kestäisi 3:40:00. Siitä päätellen jaksoja on varmaan 3-4?
http://www.elonet.fi/title/isag8k/tarkastus

NoJopas kirjoitti...

Ihmettelin tuota Paddington levyjen kestoa jo jonkun nettikaupan yhteydessä. Aika paljon tulee jaksoja yhdelle levylle. Sarjassa on minun tietojeni mukaan 39 vajaan puolen tunnin jaksoa, joissa on kolme tarinaa. Eli niitä menisi levylle kahdeksan?

Silloin nuo neljä levyä (nyt julkaistavat kaksi ja myöhemmin tulevat kaksi) sisältäisivät varmaan koko sarjan.

Nämähän ovat ihan positiivisia juttuja, mutta ihmettelen vaan kun yleensä yhdelle dvd:lle laitetaan sarjoista surkeat 4-6 jaksoa ja koko sarjaa saa odotella ties kuinka kauan. Hyvä jos tähän tulee poikkeus.

Azu kirjoitti...

Juuh, tiedän, että tuo Pasilan pakkaus löytyy monilta eri sivuilta. Kunhan vain viimeiseen asti elättelen toivoa, että se näyttäisikin erilaiselta...

NoJopas kirjoitti...

En meinannut ensin laittaa tuohon kuvaa Pasilasta ollenkaan, koska luulin ettei tuo ole lopullinen. Mutta kai tuossa on tyylikkyyttä tavoiteltu? :D Aika askeettinen lopputulos vaan on...

Azu kirjoitti...

Juu, tuollaisena karuna se Pasilan 3. kauden pakkaus sitten pysyi. Minusta se on siitäkin vähän epäkäytännöllinen, kun siinä ei näy lainkaan, että mitä jaksoja se sisältää (löytyvät kotelon sisäpuolelta). Muutenkaan pakkauksessa ei ole minkäänlaisia esittelytekstejä yms. - eiväthän kaikki sarjaa välttämättä edes tunne. En myöskään ymmärrä sen pakkausta ympäröivän pahvihommelin merkitystä, aika turha.

Onneksi itse jaksoissa ei ole mitään valittamista, mutta toivon tosiaan 4. kauden DVD-pakkauksen olevan vähän parempi...

blääst kirjoitti...

Hahahaa, hiukan jäljessä, mutta onko noissa Paddington-DVD:issä vanhempi dubbi vai se uudempi (missä Paddingtonina oli Jarmo Koski) :) ?

NoJopas kirjoitti...

En osaa sanoa kumpi dubbi. Uudempaa dubbiahan taisi käyttää Juniori, joten jos sen logo löytyy kansista niin sitten dubbi on uusi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...