Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

torstai 3. marraskuuta 2011

Marraskuussa myyntiin

Marraskuun aikana julkaistaan seuraavanlaisia animaatioita dvd:llä ja blu-raylla.

2.11 Kung Fu Panda 2

DreamWorksin jatko-osa Kung Fu Panda Pon tarinalle julkaistaan sekä dvd:llä että blu-raylla. Dvd:n extramateriaalina on poistettuja kohtauksia, peli traileri ja jonkinlaista kulissien takaista materiaalia, ilmeisesti näyttelijöistä. Blu-rayltä löytyy mm. animaattoreiden nurkka, triviaa, ja tekijöiden kommentit.

Kung Fu Panda elokuvat on lisäksi laitettu jo collection pakettiin, vaikka lisää jatko-osia pitäisi olla tulossa. Kahden elokuvan kokoelma löytyy sekä dvd:llä että blu-rayllä.

2.11 Denver, viimeinen dinosaurus

Denveriä esitettiin jo vuonna 1988 kolmoskanavalla. Nyt sarjaa julkaistaan dvd:llä kolmen jakson verran. Jaksot ovat nimeltään Denver suorittaa loppututkinnon, Huippuhyvä Denver ja Syrjäisen järven hirviö.

2.11 Tenavat: Onni on lumiset päivät

Dvd sisältää tv-spesiaalin She’s a Good Skate, Charlie Brown sekä The Charlie Brown & Snoopy Shown tarinat The Play, Sweet Babboo! ja Snoopy’s Story. Kielivaihtoehtoina on sekä suomi että englanti. Dvd:n kesto on 44 minuuttia.

4.11 Dibitassut, kausi 1

Maikkarilta ja Juniorilta tuttujen Dibitassujen kaikki ensimmäisen kauden 26 jaksoa Dvd:llä.

4.11 Summer Wars

Vuoden 2010 Rakkautta ja Anarkiaa festivaaleilta laajempaan levitykseen ponnahtanut Summer Wars (Samâ wôzu) julkaistaan dvd:llä. Elokuvan on ohjannut Mamoru Hosoda ja se on valmistunut vuonna 2009.

11.11 Finias ja Ferb elokuva: Yli kaksiulotteisuuden

Televisiosta tuttujen Finiaksen ja Ferbin tuore elokuva julkaistaan dvd:llä. Elokuvassa Finiakselle ja Ferbille paljastuu että heidän lemmikkinsä Perry on salainen agentti ja kolmikko muodostaa tiimin ja päätyy seikkailemaan uusiin ulottuvuuksiin. Dvd:ltä löytyy poistettuja kohtauksia ja muita lisukkeita. Kielivaihtoehtoina on suomi, ruotsi ja englanti.

Samana päivänä julkaistaan myös jouluseikkailu Finias ja Ferb: A Very Perry Christmas.


16.11 Hello Kitty ja kantokylän kaverukset Box

Aiemmin julkaistut neljä dvd:tä yhdessä boksissa. Korealaisessa vaha-animaatiosarjassa Hello Kitty ystävineen asustaa idyllisessä Kantokylässä ja puuhailee monenlaista mukavaa.

18.11 Autot 2

Pixarin viime kesäinen uutuselokuva julkaistaan dvd:llä ja blu-rayllä. Dvd:ltä löytyy Toy Story lyhytelokuva Loma Havaijilla. Blu-raylla on lisäksi kommenttiraita. Itseasiassa blu-ray julkaisuja on jopa neljä erilaista, mm. 3D ja E-copy -versiot.

Autot ja Autot 2 elokuvat on koottu myös yksiin kansiin. Tämä kokoelma julkaistaan molemmissa formaateissa.

Lisäksi Timppa-sarjaa julkaistaan 6 & 7 dvd:t.

Disneyelokuvia julkaistaan kahdessa dvd-boksissa. Toiseen on kerätty kymmenen klassikkoelokuvaa (Aristokatit, Robin Hood, Tarzan, Kaunotar ja hirviö, Bolt, Bambi, Leijonakuningas, Dumbo, Fantasia ja Kaksin Karkuteillä) ja Prinsessa Box sisältää Kaunotar ja Hirviön, Kaksin karkuteillä ja Prinsessa ja Sammakko -elokuvat.

3 kommenttia:

Lemmi kirjoitti...

http://turkooseja.blogspot.com/2011/11/haaste.html
Vastaa haasteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Riemastuin todella paljon tuosta Dibitassu-boksista vaikka olikin aavistus että melko todennäköisesti se jossain vaiheessa tulisi. :D

Samaten Kung Fu Panda 2 ja Summer Wars ovat mieleen (jälkimmäinen ei laajemmasta levityksestä huolimatta kotikaupunkini elokuvateatteriin koskaan tullut ja se harmitti vähän).

NoJopas kirjoitti...

Boksit lämmittää mieltä aina. :D Muutaman jakson julkaisut tuntuvat niin turhilta ja aina on epävarmuus siitä julkaistaanko jotain sarjaa lopulta edes kokonaan vai ei.

Itseäni alkoi ostosmielessä kiinnostaa tuo Hello Kitty boksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...