Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Cleveland show alkaa Subilla

Sub tv:llä alkaa tänään, tai itseasiassa maanantain puolella, amerikkalainen animaatiokomedia Cleveland Show. Sarjaa esitetään Subilla kerran viikossa. Aiemmin se on nähty Suomessa Mtv3 Maxilla. Sarjaa on tehty neljä kautta, vuodesta 2009 alkaen ja se jatkuu edelleen.

 

Seth MacFarlanen, Mike Henryn ja Richard Appelin kehittämä Cleveland Show on Family Guyn spinoff-sarja. Cleveland Brown on Family Guyssa Griffinien naapuri. Oman sarjansa alkajaisiksi hän palaa takaisin entiseen kotikaupunkiinsa ja päätyy siellä uusiin naimisiin nuoruuden rakkautensa kanssa. Uusperheeseen kuuluu Clevelandin 14-vuotias pullukka ja nössykkä poika, uusi vaimo Donna ja hänen kaksi lastaan, hemaiseva teinityttö ja 5-vuotias varhaiskypsä poika.

Cleveland Shown myötä Clevelandia ei ole enää nähty vakiohahmona Family Guyassa, mutta hahmot ovat tehneet vierailuja sarjojen välillä.

Family Guy ja MacFarlanen kolmas sarja American Dad kuuluvat meillä tällä hetkellä Foxin yöohjelmistoon.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...