Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Ensi-illassa Ice Age

Kesäkuussa on vuorossa yksi animaatioensi-ilta kun Blue Sky studiosin Ice Age sarja jatkuu.
Ice Age 4: Mannerten mullistus (Ice Age: Continental Drift)

Manny, Diego ja Sid joutuvat meriseikkailuun kun mannerlaatat järjestyvät uudelleen. Kokonaisia maanosia lipuu myrskyävillä merillä, mutta se on vasta alkua. Tietysti seilmaan ovat lähteeneet myös (luultavasti maailmanhistorian ensimmäiset) merirosvot.
Neljännen leffan ovat ohjanneet Steve Martino ja Mike Thurmeier. Thurmeier on toinen Ice Age 3:n ohjaajista. mutta Martionolle nelonen on ensimmäinen pitkä Ice Age ohjaus. Molemmat ovat olleet ohjaamassa Ice Age lyhäreitä.

Elokuva tulee Suomeen sekä 2D että 3D muodossa. Suomidubissa on mukana aiemmista osista tuttuja ääniä, mm. Sateri Kinnunen ja Antti L.J Pääkkönen. Myös alkuperäinen ääniraita on tarjolla ainakin isoimmissa teattereissa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tämä jatkuva suoraan videolle -tasoisesten leffatuubasarjojen leffateatterihin rahtaaminen voisi jo loppua? Tätäkin leffasarjaa on tehty nyt 10 vuotta ja vitsi on vähintäänkin vanha. Itseaissa jo ensimmäinen osa oli täysi susi ja jutut senkun huononee osa osalta. Kamalaa rahastusta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...