Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Nimipäiväsankari: Jonathan


2 kommenttia:

Lolzipop kirjoitti...

Hei! En osaa käyttää bloggeria, enkä tiedä, mihin viestit pitäisi lähettää, joten laitan tämän nyt tähän. Kiitos aivan mahtavasta blogista. Aloin tehdä listaa lastenohjelmista demittäjien iloksi ja käytin hyödykseni blogiasi. Kaksi ensimmäistä keskustelua ovat jo täyttyneet ja julkaisin juuri kolmannen. Listassa läytyy yli 300 ohjelmaa. Haluaisin tehdä vastapalveluksen, joten laitan tähän linkin siihen listaan, jos vaikka saat inspiraation uuteen tekstiin :)

http://www.demi.fi/keskustelut/syv%C3%A4lliset/nostalgiset-lastenohjelmat-vol-3-307-lastenohjelmaa?fresh=10#comment-13689197

NoJopas kirjoitti...

Tähänhän tämä sopii oikein hyvin. :) Olenkin huomannut että blogiin on tultu Demin linkkien kautta ja olen käynyt lukemassa noita keskusteluja.

Linkittämäsi lista on mahtava ja siitä varmasti löytyy kirjoitteluideoita, ehkä jopa sellaisia sarjoja jotka ovat itseltä unohtuneet. 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa on iästä johtuvia aukkoja sivistyksessä :D

Ja nyt olen kovasti miettinyt hahmojen nimiä näitä viikottaisia nimipäiväonnitteluja varten, tuosta listasta löytyy varmasti nimet niille viikoille joilta vielä hahmo puuttuu.

Kiitoksia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...