Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 9. marraskuuta 2010

Alphan ja Omegan kulissien takana

Torstaina 11.11 kello 16.00 Subtv esittää ohjelman E! Suoraan kuvauspaikalta, jossa on aiheena Alpha and Omega animaatioelokuvan tekeminen.

Elokuva kertoo Kanadassa elävistä susista. Susien tarkka hierarkia joutuu koetukselle kun lauman arvoasteikolla pohjia pitävä uros rakastuu alfa-naaraaseen. Elokuvan ensi-ilta oli Amerikassa 17.9.2010.

Elokuvan ovat ohjanneet Ben Gluck ja Anthony Bell. Yhtenä tuottajana on Richard Rich, joka on ohjannut mm. Disney elokuvat Topi ja Tessu ja Hiidenpata. Disney uransa jälkeen Rich perusti oman studion jonka tunnetuin elokuva lienee Joutsenprinsessa. Kun studio ajautui konkursiin, sen osti intialainen Crest Animation Studios ja nykyään Rich johtaa studiota nimeltä Crest Animation Productions. Studio tekee CGI-animaatioita, sekä tv-sarjoja että elokuvia. Alphan ja Omegan jälkeen studiolta on luvassa elokuva Norm of the North.Leffan luulisi tulevan Suomen teattereihin ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...