Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 2. marraskuuta 2010

Marraskuun dvd-julkaisut

3.11 Jaska Jokusen joulu ja Hän on sinun koirasi, Jaska Jokunen

Joulu-dvd:llä on viisi lyhyttä jouluaiheista tarinaa. Toisella dvd:llä Jaska Jokunen lähetää Ressun kuntoleirille jotta koira oppisi paremmille tavoille. Molemmilta dvd:eiltä löytyy ääniraita englanniksi ja suomeksi.


3.11 Näin koulutat lohikäärmeesi

Tässä Dreamworksin elokuvassa yhdistetään viikingit ja lohikäärmeet. Dvd:ltä löytyy sekä alkuperäinen ääniraita että suomi dubbi. Elokuva julkaistaan myös Blu-raylla ja samassa paketissa on mukana dvd. Lisäksi tarjolla on kahden levyn paketti Näin koulutat Lohikäärmeesi + Luunnapsija.

Viisikko jutun jäljillä 1-4

Animaatiosarja Enid Blytonin kirjoista tutun alkuperäisen viisikon jälkeläisten seikkailuista. Ranskalais-englantilainen sarja on alkanut vuonna 2008 ja siihen on tehty 130 jaksoa.


12.11. Muumi ja punainen pyrstötähti

Tove Janssonin
kirjaan Muumipeikko ja pyrstötähti perustuva animaatioelokuva on alunperin osa puolalaista Muumien maailma tv-sarjaa.


12.11
Helinä-keiju boksi

Kaikki kolme Helinä-keiju elokuvaa samassa paketissa, Helinä-keiju, Helinä-keiju ja kadonnut aarre ja Helinä-keiju ja suuri keijupelastus. Elokuvasarja jatkuu vuonna 2011 seikkailulla Tinker Bell and the Mysterious Winter Woods eikä Helinän elokuvauran ole tarkoitus päättyä vielä siihenkään.


12.11 Toy Story 1-3

Kaikki kolme Pixarin Toy Story elokuvaa samassa paketissa. 29.11 sama paketti julkaistaan blu-rayna.


12.11 Kaunotar ja Hirviö: Lumottu joulu

Vuonna 1997 valmistunut jatko-osa Disneyn Kaunottarelle ja Hirviölle. Tarina sijoittuu alkuperäisen elokuvan keskivaiheille ja kertoo Bellen ja Hirviön joulusta Hirviön linnassa. Dvd.ltä löytyy extramateriaalia liittyen elokuvan lauluihin.


12.11 Avatar: The Last Airbender, Kirja 3 - Tuli

Nelosella esitetyn Avatar tv-sarjan kolmannen kirjan 21 jaksoa. Avatarista on julkaistu syksyn aikana jo kaksi dvd-boksia, Vesi ja Maa.


12.11 Lapsen jouluVuonna 2008 valmistunut animaatioelokuva herättää henkiin Dylan Thomasin lastenkirjan.

12.11 Pingu, kausi 2

26 jaksoa Pingua.


12.11 Saiturin joulu

Viime vuonna valmistunut Robert Zemeckisin versio Charles Dickensin jouluklassikosta. Extroina mm. dokkari elokuvan tekemisestä. Blu-ray ilmestyy samana päivänä.


29.11 Toy Story 3

Pixarin kolmas ja viimeinen Toy Story elokuva. Kielivaihtoehtoina on sekä englanti että suomi. Extroina Päivä ja yö lyhytelokuva, tietoa elokuvan tekemisestä ja kommenttiraita. Samana päivänä julkaistaan myös Blu-ray.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...