Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulun kovat paketit

Kaikki Joulukuun uutuusjulkaisut sattuvat olemaan syksyn mittaan teattereissa kiertäneitä elokuvia.

1.12 Illusionisti

Sylvain Chometin piirroselokuva julkaistaan sekä dvd:llä että blu-raylla. Kumpikaan julkaisu ei ilmeisesti sisällä extroja. Oletan myös että ääniraita on alkuperäinen, tekstitysvaihtoehtoja löytyy suomen lisäksi mm.ruotsi.

2.12 Ella ja Aleksi -Yllätyssynttärit

Syksyllä teattereissa pyörinyt kotimainen animaatio musikaalisesta sisarusparista. Elokuva julkaistaan dvd:llä, ilman extramateriaalia.

2.12 Savannijengi

Teattereissakin pyörinyt saksalaisanimaatio julkaistaan dvd:llä ja blu-raylla. Erikoista on että kielivaihtoehtona ei näyttäisi olevan saksaa, ainoastaan suomi ja englanti. Myöskään extroja ei julkaisulta löydy.

7.12 Smurffit

Smurffielokuva julkaistaan kaikissa formaateissa, myös lahjaboksina jonka mukana saa keräilyhahmoja. Extroina mm.Smurffit -sarjakuvasta valkokankaalle, peli ja musiikkia.


16.12 Elias ja aarrejahti

Vasta Lokakuussa teattereissa pyörinyt norjalainen elokuva julkaistaan mitä ilmeisemmin Joulua ajatellen pikavauhtia dvd:llä. Ei extroja, kielivaihtoehtoina ääniraita suomeksi tai ruotsiksi.

Lisäksi tulossa on 3D + Blu-ray julkaisut elokuvista Shrek 1-4, Megamind, Näin koulutat lohikäärmeesi, Painajainen ennen joulua, Toy Story 1-3, Kaksin karkuteillä, Kaunotar ja Hirviö ja Leijonakuningas.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...