Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Huhtikuussa julkaistaan

Ulkona sää lämpenee ja valo lisääntyy, mutta animaatioelokuvien ensi-iltojen suhteen näyttää synkältä. Huhtikuussa ei ole yhtään ensi-iltaa, mutta dvd-julkaisuja sentään on tulossa.

4.4 Kung Fu Panda: Secrets of the Masters

Vuonna 2011 valmistunut 46-minuuttinen lyhyelokuva kertoo kolmen kung-fu mestarin, mestari Sarvikuonon, mestari Härän ja mestari Krokotiilin tarinan. Dvd:llä on mukana alkuperäinen ääniraita ja suomidubbaus. Dvd sisältää lisäksi lyhärin Secrets of the Furious Five.

11.4 Tenavat: Onni on ikuinen ystävyys

Peanuts: Happiness Is Friends Forever sisältää televisiospesiaalin You’re in Love, Charlie Brown sekä viisi muuta lyhäriä Kite-Eating Tree, Sally, Camp, Lucy Loves Schroeder ja Scared Snoopy. Tenavat puhuvat sekä englantia että suomea.

12.4 Mikko Mallikas juhlaboksi

Mikko Mallikas (Alfons Åberg) täyttää vuosia. Ensimmäinen Gunilla Bergströmin Mikko-kirja ilmestyi neljäkymmentä vuotta sitten. Animaatioihin Mikko siirtyi vuosina 1979-1994 Per Åhlinin ohjauksessa. Kaikkiaan kymmenminuuttisia animaatioita valmistui kuusitoista ja ne kaikki löytyvät tältä neljän levyn boksilta.

25.4 Looney Tunes Show: kausi 1, osa 1

Looney Tunes Shown esittäminen alkoi Yhdysvalloissa noin vuosi sitten eikä sitä tietääkseni ole vielä esitetty Suomen televisiossa. Nyt sarjaa julkaistaan dvd:llä muutaman jakson verran. (84 minuuttia.)

25.4 Erikoispartio Red Caps

Kotimaiseen Maaginen kristalli -animaatioelokuvaan liittyvää Erikoispartio Red Caps sarjaa julkaistaan neljän jakson verran. Kielivaihtoehtoina on suomi tai ruotsi.

Ruohonjuuritasolla sarjan kakkoskauden ensimmäinen osa julkaistaan 11.4 ja Rasmus Nalle -sarja jatkuu 13.4 osilla 4-6.

2 kommenttia:

Euva kirjoitti...

Onpa noloa. Mikko Mallikkaan (tai Alfons Jokisen niin kuin minä hänet tunnen) juhlaboxissa lukee "Mikko Malikas". :D

NoJopas kirjoitti...

Voi ei! :D En itse huomannut tuota, mutta sama kämmihän on myös boksin sivussa. Ja oikeasti kun tuo on vielä "juhlaboksi" niin aika harmittava mokaus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...