Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Heinäkuun julkaisut

Heinäkuu on hiljainen kuukausi julkaisujen suhteen ja teatterissa animaatioita ei pyöri ollenkaan. Ainakin ensi-iltojen suhteen on Elokuussa vilkkaampaa ja tuskin dvd- ja blu-ray levyjäkään voi tätä vähempää tulla.

 13.7. Foodfight

Vuonna 2008 valmistuneen cgi-animaation päärooleissa näyttelevät Charlie Sheen, Hilary Duff ja Christopher Lloyd. Elokuva kertoo supermarketin tuotemerkeistä, jotka elävät kaupan sulkeuduttua omaa elämäänsä tässä pienoismaailmassa. Elokuvan nimi tulee ruokasodasta, joka syttyy pienten tuotemerkkien ja uusien tunkeilijoiden välille. 


18.7 Madagascarin pingviinit: Operaatio kesäloma

Madagascar-elokuvien pingviiniporukan oman sarjan seitsemän jaksoa: Yllätys Hobokenissa, Voitto tai ei mitään, Piraattilähetys, Sisäinen ääni, Mäyrän ylpeys, Karman laki ja Vanha ystävä vai vihollinen. Pingviinit puhuvat suomea, ruotsia ja englantia.


27.7 Kaunotar ja Kulkuri 2, Pepin seikkailut

Disneyn klassikkoelokuvan jatko-osa (Lady And The Tramp II: Scamp's Adventure) kertoo Kaunottaren ja Kulkurin Pepi-pojan omasta seikkailusta. Turvallisessa kodissa kasvanut Pepi saa koettaa villiä kulkukoira elämää, kuin isänsä aikoinaan.Vuonna 2001 valmistunut elokuva julkaistaan sekä dvd:llä että blu-raylla.

2 kommenttia:

Miss Shi kirjoitti...

Eiks heinäkuun 13. tule ainaski Ice Agen uusin leffa?

NoJopas kirjoitti...

Ice Agen ensi-ilta oli 29.6, eli siitä oli juttua jo Kesäkuun alussa: http://elakoonkuvat.blogspot.fi/2012/06/ensi-illassa-ice-age.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...