Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Eläköön!


Animaatioblogini aloittamisesta tulee tänään kuluneeksi vuosi. Vaikka olen vuoden aikana kirjoittanut 216 blogitekstiä, riittää animaatioista edelleen kirjoitettavaa. Jatkoa siis seuraa. Toiveita saa esittää sekä aiheisiin että blogin kehittämiseen liittyen, samoin vanhojenkin tekstien kommentointi on sallittua.

Olen ehtinyt hurahtaa animaatioihin niin että kirjoittelisin niistä varmaan ihan omaksi ilokseni. On kuitenkin mukavaa että kävijälaskuri raksuttaa eteenpäin, toivottavasti blogista on ollut lukijoille iloa ja ehkä hyötyäkin. Kiitokset käynneistä ja kommenteista!

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Eläköön! Onnitteluni :)

Zozeuttaja kirjoitti...

Onnea onnea :D

Animaatio on niin iso alue että huhhuijaa...riittää varmasti työsarkaa pitemmällekin ajalle.

Zozeuttaja kirjoitti...

Aajoo, minkälaista entryä olisi tulossa Alfred J. Kwakista? Pisti miettimään kun sillehän on tullut jatkoa audiocd:nä tässä keväällä jonka tarinaäänenä kuullaan itse sarjan luoja Herman van Veen.

Mylpyrä kirjoitti...

Juu, onnea vaan :) Hieno blogi! Itse toivoisin Studio Ghiblin- , sekä tietenkin Hayao Miyazakin leffoista juttua. Mutta niitähän onkin jo! Itse olen ihan fani...

NoJopas kirjoitti...

Jee, kiitos onnitteluista!

Alfred J. Kwakkia olen säästellyt, ja siitä varmaan kirjoitan useamman jutun, niinkuin Matka maailman ympäristä. Asiaa on niin paljon.

Samoin Miyazakista aion kirjoittaa, kuten hänen jokaisesta elokuvastaankin. Myös Studio Ghibli on vielä esittelemättä.

Vaikka olen jo vuoden kirjoittanut niin vielä on käsittelemättä monta klassikkoa ja tosi suosittua aihetta. Olen tarkoituksella jättänyt niitä muhimaan, jotta blogissa olisi vaihtelevasti sekä tuttuja animaatioita, että sellaisia joista varsinkaan suomeksi ei meinaa löytää tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon merkkipäivän johdosta! Olet kyllä saanut mielettömän paljon aikaan näin lyhyessä ajassa. Onneksi animaatiot eivät katsomalla lopu. Ja kiitos myös loistavasta blogista.

-Sanni Käheä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...