Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Postcrossing, osa 3

Olen Helmikuun Postcrossing-kortti esittelyn jälkeen saanut lisää ihania animaatio-kortteja enkä nyt malta olla listaamatta niitä.

 Lasse Jääkarhu on tuttu sekä kuvakirjoista että animaatioista. Kortti on Saksasta.
Harvinaista herkkua, postcrossing-kortti Ruotsista. Mimmi-Lehmä esiintyy elokuvassa ja tv-sarjassa.

Aivan ihana Henkien kätkemä kortti Taiwanista. Tykkään todella paljon!

 
Uusi Nukkumatti-kortti kokoelmaani. Kortti on Saksasta.


 Tämä erikoinen kortti on Latviasta. Kuva on animaatioelokuvasta Saule un Meness /The Sun and the Moon.


Kaksi uutta Myyrä-korttia, molemmat Suomesta. Nyt minulla on jo kuusi Myyrää. Näitähän tosiaan saa Suomestakin ja voisin ihan hyvin käydä itse ostamassa Myyrä-kortteja, mutta onhan se paljon hauskempaa yllättyä. Huono puoli on että posti jättää kortteihin jälkiä, esimerkiksi ylemmässä Myyrässä on kortti naarmuuntunut pöllön nokan kohdalta.

Ensimmäiset South Park kortit. Hauskaa että ensin tuli ryhmäpotretti ja seuraavalla viikolla vielä Kenny. Molemmat kortit Hollannista. "Non mollare" on suomeksi "Älä luovuta".


Tämä ei ole virallinen postcrossing-kortti vaan foorumin kautta saatu, ideana oli lähettää kortteja lastenkirjakuvituksista. Kortti on Venäjältä ja nämä ihanat otukset ovat esiintyneet myös animaatioissa. Kissanpennun nimi on Woof ja aina kun koiranpentu haukahtaa "woof", kissa luulee koiran kutsuvan sitä. Animaatio on Soyuzmultfilmin.Ja vielä lopuksi toivekortti (eli annetaan muutama toive joista lähettäjä valitsee) Japanista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana tuo Woof the Kitten-animaatio on. Venäjänkielinen puhekin kuulostaa hauskalta, koiran haukahdus on kyllä aika erikoinen. :) Vaan kylläpä Woof-kisulla on soma ääni. ^_^ Minulla on mielikuva, että tarina on joko luettu minulle lapsena tai sitten olen nähnyt sen TV:stä. Todennäköisesti se on luettu minulle.

-Maitorahka

NoJopas kirjoitti...

Minustakin se on tosi ihana. Nyt haluaisin käsiini jonkun tosi kattavan paketin Soyuzmultfilmin animaatioita, tylsää katsoa noita youtubesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...