Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Postcrossing

Bloggauksen ja animaatioiden katselun lisäksi harrastan myös Postcrossingia. Olen tietysti toivonut että minulle lähetettäisiin animaatio-aiheisia kortteja ja tähän mennessä saamistani kuudestakymmenestäkuudesta kortista osa on sellaisia ollutkin.


Suosikkikorttini. Molemmat Nukkumatin kotimaasta, Saksasta.


Myös Myyrä tuli Saksasta, vaikka hahmo onkin Tsekkiläinen. Mikä ei tietenkään haittaa, kortti on ihana. Olen saanut yhden kortin myös Tsekistä, ja se oli Myyrän luojan Zdenek Milerin lastenkirjakuvitus. Kyseisessä kortissa oli myös mahtavia postimerkkejä, niistä lisää edempänä.


Nämä Toy Story kortit ovat Taiwanista ja Hollannista.


Myös Sylvesteri on kotoisin Hollannista, ei Amerikasta kuten voisi luulla.


Mansikka-Marja on vihdoin Amerikasta. Luulisi että sieltä lähettäisiin Disney-aiheisia kortteja, kuten olen toivonut, mutta jostain syystä amerikkalaiset kortit ovat suhteellisen tylsiä, usein maisemia. Tämä kortti on kiva, vaikka pidänkin enemmän hahmon vanhemmasta ulkomuodosta.


Nämä ukkelit ovat Saksasta. Vicco von Bülow eli Loriot on tehnyt sekä sarjakuvia että animaatioita.Tässä venäläisessä kortissa on Soyuzmultfilm-studion Nu pogodi! -piirrettyjen susi. Lyhäreissä huligaani susi jahtaa jänistä, ja sarjan nimi tulee suden häviön hetkellä huutamasta "Nu zajats, nu pogodi!" huudahduksesta, eli sarjan nimi on suomeksi "Odotappa vain!"


Itse olen lähettänyt tälläisiä animaatiokortteja. Hankin kortteja paitsi uusina, myös kirpputoreilta. Löytyy paljon mielenkiintoisempia kortteja mitä kaupoista. Kaikkia en lopulta raaskikaan lähettää.


Ainakin tämä kortti jää minulle.


Joskus myös postimerkit osuvat kohdilleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi Muumi ja Nuuskamuikkunen kortti XD

Emma kirjoitti...

Ihania nuo Rosvo Rudolf -postimerkit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...