Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Huhtikuun ensi-ilta elokuvat

Huhtikuun uutuuselokuvat on ainakin nimetty ytimekkäästi.15.4 Rio


Ice Age -elokuvilla maineeseen nousseen Blue Sky Studiosin uutuuselokuva kertoo erittäin harviaisesta Blu-arapapukaijasta joka lähetetään Rio De Janeiroon tapaamaan samanlajin naaraspapukaijaa. Harvaisuutensa takia papukaijat ovat myös arvokkaita mikä saa rikolliset kiinnostumaan niistä ja johtaa papukaijat seikkailuun. Elokuvan ohjaaja Carlos Saldanha on itse syntynyt Brasiliassa.

Elokuvaa esitetään ainoastaan 3D-versiona mutta kieleksi voi valita originaalin englannin tai suomidubin.22.4 Hop


Hop on Illumination Entertainment -studion toinen pitkä elokuva. Ensimmäinen oli viime vuonna valmistunut Itse ilkimys. Elokuvan ohjannut Tim Hill on aiemmin ohjannut elokuvan Alvin ja Pikkuoravat mikä on loogista, koska Alvinin tapaan myös Hopissa animaatiohahmot seikkailevat oikeassa maailmassa ihmisten kanssa.

Hopin pääosassa on Pääsiäispupun poika, joka ei tahdo vastuulleen isänsä työtä ja päätyy etsimään omaa onneaan Hollywoodista. Samaan aikaan Pääsiäispupun suklaatehdasta havittelee paha tipu.

Elokuvan esitetään suomeksi dubattuna. Pääosassa kuullaan Antti Tuiskua.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...