Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Uusia mainosanimaatioita

Toukokuussa kokosin yhteen vanhoja suomalaisia mainosanimaatioita, nyt on vuorossa uudemmat mainokset.Presidentti kahvin animaatio on Anima Vitaen tuotantoa. Ohjaajana Mikko Pitkänen.Finnairin mainos on myös Anima Vitaen tekosia.Ifin nukkeanimaatiot on toteuttu kansainvälisten huippuanimaattoreiden voimin. Pjotr Sapegin, Jens Gulliksen, Martin Gant ja Andrew Spradbery ovat aiemmin työskennelleet kukin nimekkäiden elokuvien tai sarjojen parissa.Tästä on jäänyt päähän varmaan ainakin lauluhokema "fiksuaa, fiksuaa..."Laulusta puheen ollen.3D Artsin
mainos Pandalle. Pandan vanhempaa mainostyyliä oli nähtävillä aiemmin.

Vanhojen mainosten esittelyssä oli myös Mehukatti-mainos. Tämän päivän Mehukatti mainokset ovat Leena Jääskeläisen ohjaamia. Näistä mainoksista en löytänyt linkitettäviä videoita mutta niitä ja muitakin hauskoja mainospätkiä voi katsoa Animaatiokoplan sivuilta: http://www.animaatiokopla.fi/palvelut/tv-mainokset/Pöllöt mainostavat tietysti Maikkaria. Myös pöllöanimaatiot ovat Anima vitaen tuotantoa ja niidenkin ohjaajana on ollut Mikko Pitkänen. Kyseisen pätkän on animoinut Antti Haikala.

3 kommenttia:

Euva kirjoitti...

Finnairin mainos on paras. <3

Sampon mainos ärsyttävin... "Ahaa! Nyt säästän rahaa!"
Ei siitä edes saa mitään selvää/siihen ei kiinitä huomiota, mitä se varsinaisesti mainostaa!

NoJopas kirjoitti...

Itsekin tykkään Finnairin mainoksesta, samoin tuo Presidentti-mainos on ihan hieno. Molemmissa on todella hyvä tunnelma.

Ehkä kaikkein eniten pidän kuitenkin niistä Mehukatti-mainoksista, jotka ovat tässä linkin takana.

Ärsyttävin taitaa tosiaan olla tuo Sampo-pankin mainos. Aika agressiivinen. Biolanin mainoksessa on ihan kiva tuo laulu, mutta kanat ja kukko voisivat olla vielä sympaattisempia. Vähän kulmikkailta tuntuvat.

Puuttuuko tästä muuten jotain hyviä viime vuosien mainoksia?

Severus kirjoitti...

Kyllä se vanha "yks kakkaa kaks kakkaa muuta sitten ei tarvitakkaa" multa manos oli parempi kuin tuo uusi biolan mainos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...