Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Heinäkuussa leffaan1.7 Savannijengi (Konferenz der Tiere)

Vuonna 2010 valmistunut saksalainen cgi-animaatio perustuu Erich Kästnerin kirjaan. Elokuvan tapahtumapaikkana on Afrikassa sijaitseva Okavangon suisto, jossa eläimiä uhkaa kuivuus kun joka vuotinen tulva ei tulekaan. Kuivuuden syyksi paljastuu liikemiehen pykäämä pato. Savannin eläimet, ja muutama kauempaakin tullut vieras, päätyvät järjestämään konferenssin (elokuvan alkuperäinen nimihän on eläinten konferenssi) jotta ongelma saataisiin ratkaistua. Trailerien perusteella eläimet luottavat kuitenkin enemmän toimintaan kuin pohdintaan.

Elokuvaa esitetään sekä normaaliversiona että 3D:nä. Suomidubissa näyttelee mm. Antti L. J. Pääkkönen.8.7 Tapaus Punahilkka 2 (Hoodwinked Too! Hood vs. Evil)

Vuonna 2005 valmistunut Tapaus Punahilkka on saanut jatko-osan. Punahilkka saa tehtäväkseen ratkaista Hannun ja Kertun kidnappauksen. Leffassa tehdään pilaa kaikesta mahdollisesta: saduista, elokuvista, tv-sarjoista ja muista animaatioista. Mike Disan ohjaaman elokuvan takaa löytyy Kanbar Entertainment.

Elokuvaa esitetään 3D:nä eikä sitä ole dubattu suomeksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuon Punahilkka-leffan traileri on niin huono, että melkein itkettää. Miten onkin osattu tehdä noin tiivis pakettu jo vuosia sitten vanhentuneista vitseistä, joista puolet ei koskaan ollut hauskoja? Vaatii jo taitoa.

NoJopas kirjoitti...

Samoissa tunnelmmissa. Ei oikein vakuuttanut tuon leffan huumori, mutta eipä ykkönenkään herättänyt hirveästi kiinnostusta.

Näitä satuparodioita on jo nähty ihan tarpeeksi.

Savannijengissä on hyvää se että se on kotoisin muualta kuin Amerikasta, luonnonsuojelu teema on jees, mutta siihen se taitaa jäädäkin. :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...