Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

torstai 7. heinäkuuta 2011

Studio Killers

Chubby Cherry, Goldie Foxx ja Dyna Mink ovat suht tuoreet muusikkouralle lähteneet animaatiohahmot. Bändi on nimeltään Studio Killers ja animaatiohahmojen nimissä musisoivat ihmiset tulevat Tanskasta, Englannista ja -kas vain, Suomesta.

Ode To The Bouncer on yhtyeen ensimmäinen sinkku:Vaikka Studio Killersin tarkoituksena on mitä ilmeisemmin pysyä hahmojen takana, ei mennyt kauaa kuin laulaja Chubby Cherryn ääneksi alettiin arvailla Teemu Brunilaa.

Mitä tulee visuaaliseen puoleen, on ainakin ensimmäisessä musiikkivideossa yhdistetty näyttävästi eri tekniikoita ja saatu aikaan oikein laadukasta ja kiintoisaa jälkeä. Ilman persoonallisia hahmoja ja oikeasti tasokasta animaatioita animaatiobändi ei pärjäisi, vaikka musiikissa ei mitään vikaa olisikaan. Siksi olisi kiva tietää kuka hahmot on suunnitellut ja kenelle kunnia animoinnista kuuluu.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tätä lukiessa mieleen pulpahti seuraavanlainen yhtälö: esteettistä silmääni miellyttävä animaatio + (mahdollisesti) laulamassa Teemu Brunila = pakko tutustua! Ja tällä hetkellä oon jamittelemassa Studio Killersin tahtiin...että kiitos postauksesta! :)

NoJopas kirjoitti...

Törmäsin videoon sattumalta kun kääntelin kanavia. Sitä ennen olin juuri katsonut Pikku Kakkosesta niin hirveää animaatiota että pulssi nousi ja itku oli lähellä, joten tämä video tuntui siihen perään aivan erityisen hyvältä.

Eli tykkään tyylistä, vaikka laulajassa on aika paljon Blythe-nukkea. Tai ehkä juuri siksi. :D

Biisi ei uponnut ihan täydellisesti, mutta Crashiä olen kuunnellut joten ehkä tämäkin puoli vielä lähtee nousuun. Aika näyttää, alku on bändillä lupaava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...