Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Heinäkuun julkaisut

13.7 Ressun seikkailut - Happiness is Snoopys Adventure

46 minuuttia Ressua tv-spesiaalien ja Charlie Brown and Snoopy Show -jaksojen muodossa. Dvd:llä pitäisi olla puhe sekä englanniksi että suomeksi.


15.7 Mörkyli

Oscar-ehdokkuuden ansainnut englantilainen lyhäri (Gruffalo) kertoo hiiren hirmuisesta mielikuvitusystävästä. Julia Donaldsonin kirjaan perustuva cgi-animaatio on dubattu suomeksi.


20.7 Rango

Vasta viime Maaliskuussa Suomen ensi-iltansa saanut lännenfilmi, jossa sheriffin virkaa hoitaa Rango-kameleontti. Dvd:ltä ja Blu-rayltä löytyvät samat extrat: mm. kommentteja ja poistettuja kohtauksia. Jostain syystä Dream Worksin elokuvia mainostetaan trailereilla, vaikka Rangohan ei ole kyseisen studion tuotos. Ilmeisesti syy on samassa jakelijassa, Paramount Picturesissa.


29.7 Gnomeo & Julia

Niinikään Maaliskuussa meillä teattereissa pyörinyt puutarhatonttujen rakkaustarina. Dvd:ltä löytyy useita kielivaihtoehtoja ja ainakin Elton Johnin musiikkiin liittyviä extroja. Blu-ray julkaistaan samaan aikaan ja ilmeisesti se sisältää dvd:ltä enemmän extroja elokuvan tekemiseen liittyen.

Näiden lisäksi palomiehet ovat ilmeisen pop, sillä Veeti Paloauto -sarjaa julkaistaan kymmenellä dvd:llä (1-10) ja Palomies Sami seikkailee kahdella dvd:llä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...