Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Piparkakkuja

Pipareita leipoessa piti kokeilla josko perinteisten possujen ja sydänten lisäksi onnistuisin tekemään muutaman animaatiohahmon. Nämä voi kyllä hyvillä mielin syödä pois, ovat kömpelyydessään ennemmin hauskoja kuin upeita luomuksia. Mutta hauskaa oli tekeminenkin.

Late Lammas

Nalle Luppakorvat

Myyrä

Pingu

Totoro

Toinen Totoro

Nämä eivät ole tonttuja vaan Nukkumatteja.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten hauska idea! Myyrä on tosi söpö. Oliko sinulla oikein muotteja vai leikkasitko itse taikinasta?

- Sanni Käheä

Minna kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa mielikuvituksen käyttöä! Todella suloisia ja itsensä näköisiä niistä tuli kaikista ^^ Myyrä näyttää herkullisimmalta, kun siinä on eniten kuorrutetta >:D

NoJopas kirjoitti...

Piirsin ensin hahmot paperille kuorrutuksineen kaikkineen ja sitten leivinpaperille pelkät ääriviivat. Siitä leikkasin "muotin" jonka avulla leikkasin hahmoja taikinasta. Tosin totoroita leikkasin lopulta myös ilman muottia.

Aurora kirjoitti...

Blogisi on aivan älyttömän mainio!!

NoJopas kirjoitti...

Kiitos!

~MamaPuhveli kirjoitti...

Totoro :3

Titi-uuu kirjoitti...

Juuri löysin blogisi ja täytyy kiittää aivan tuhottomasti!
Loistavaa tekstiä ja animaatioita monipuolisesti käsiteltynä. Löytyi ja muistui mieleen monia vanhoja ja puoliunholaan vajonneita lastenohjelmia, jotka tahtoisi omaan hyllyyn tai ainakin nostalgian takia nähdä uudelleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Nalle Luppakorvan taustakin muistuttaa sarjan tapetteja!
Hyvin tunnistettavia olivat kaikki.

NoJopas kirjoitti...

Kiva että blogista tykätään. Olen vaan tosi harmissani etten ole ehtinyt kirjoitella niin usein kun olisin halunnut, oikeastaan kesästä alkaen. Tammikuukin näyttää erittäin kehnolta bloggauksen suhteen, mutta sen jälkeen aion raivata sille kunnolla aikaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...