Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 1. joulukuuta 2009

EwokitVuonna 1995 Mtv3 esitti piirrossarjaa nimeltä Ewokit (Ewoks). Ewokit on nähty ensikerran George Lucasin Tähtien sota elokuvassa Jedin paluu. Oman piirrossarjan nämä karhumaiset otukset saivat vuonna 1985. Ewokit seikkailevat myös kahdessa omassa elokuvassaan, mutta ne eivät ole animaatioita.

Tässä ewokkeja Jedin paluu-elokuvasta:


Animaation takana on Kanadalainen Nelvana-studio. Sarjaa tehtiin kaksi kolmentoista jakson kautta, yhteensä 26 jaksoa siis. Jälkimmäinen kausi tuntuu olevan suunnattu hieman aikaisempaa nuoremmalle yleisölle. Myös sarjan tunnari vaihdettiin.

Uusi tunnari:


Ewokit asuvat metsässä puihin rakennetussa kylässä Endor-planeetalla. Päähenkilö on nuori ewokki nimeltä Wicket. Hän on ihastunut ewokkien päällikön Chirpan tyttäreen Kneesaan. Kneesan parasystävä on Latara ja Wicketin paras ystävä on nimeltään Teebo. Teebo on kylän shamaanin, mestari Lograyn oppipoika. Ewokkien lisäksi mukana on monenlaista muuta otusta. Pääpahis on noita Morag.


Sarjaa ei dubattu suomeksi. Suomessa on julkaistu kaksi videokasettia, jotka sisältävät yhteensä kahdeksan jaksoa. Dvd:llä ewokkeja ei meillä ole julkaistu.

2 kommenttia:

Thompson kirjoitti...

Muistaakseni myös Droids-sarjaa näytettiin suomessa. Siinä pää-osassa olivat C3PO ja RD-D2.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaan nyt tähän vanhaan ketjuun :) Ewokeista on tehty 80-luvulla kaksi omaa elokuvaa nimeltään Ewokien taistelu ja Taistelu Endorista. Päähenkilönä Cindel-tyttö :) Tuli katsottua monta kertaa lapsena :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...