Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 30. marraskuuta 2009

Joulukuussa teattereissa nähdään jatko-osia.

Elokuvateattereissa nähdää joulukuussa kaksi elokuvaa, joissa yhdistellään animaatiota ja "oikeita näyttelijöitä". Molemmat ovat myös jatko-osia.

Arthur ja Maltazard -elokuvan ensi-ilta on 4.12. Se jatkaa vuonna 2006 valmistuneen Arthur ja minimoit elokuvan tarinaa. Odotettavissa on myös kolmas Arthur-elokuva, Kahden maailman sota, jonka on määrä valmistua jouluksi 2010.Molemmat Arthurin seikkailut on ohjannut ja käsikirjoittanut ranskalainen Luc Besson. Hän on ohjannut enimmäkseen live-action elokuvia.


25.12 on ensi-ilta vuorossa Alvin ja pikkuoravat 2. Alkuperäiselle nimelle Alvin and the Chipmunks: the Squeakquel ei ilmeisesti ole löydetty osuvaa suomennosta. Elokuvan on ohjannut Betty Thomas. Oravat on tehty tietokoneella ja ne seikkailevat ihmisnäyttelijöiden kanssa.Maaorava kolmikko Alvin, Tero ja Simo ovat esiintyneet jo parissakin piirrosarjassa, 1961-1962 Alvin Show:ssa, ja 1983-1990 nimellä Alvin and the Chipmunks. Nelonen on esittänyt jälkimmäistä sarjaa.

Ensimmäinen Alvin ja pikkuoravat elokuva on vuodelta 2007 ja sen ohjasi Tim Hill.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...