Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Tammikuussa Dvd:lle


5.1 School Rumble Collection
Boksi sisältää jaksot 1 - 26, jotka on esitetty Japanissa vuosina 2004-2005. Sarjassa on japaninkielinen ääniraita ja suomenkielinen tekstitys. Sarjaa on aiemmin julkaistu myös yksittäisillä dvd:eillä.


13.1 Gisaku
Baltasar Pedrosan ohjaama Espanjalainen elokuva vuodelta 2005 kertoo samuraista, joka päätyy nykypäivän espanjaan jonkinlaisten taikavoimien avustuksella.Gisaku on suomeksi teksitetty ja ääniraita on ilmeisesti alkuperäinen espanjankielinen.15.1 Aladdin
Disneyklassikko vuodelta 1992. Dvd:tä mainostetaan juhlajulkaisuna mutta kyseessä on pikemminkin karaokedvd josta löytyy myös elokuva. Extroina on nimittäin vain karaokeversiot elokuvan lauluista eikä kansikaan näytä kovin juhlavalta. Aladdinista on julkaistu kaksilevyinen juhlajulkaisu jo vuonna 2004 ja se sisältää mm. kaksi kommenttiraitaa ja kulissien takana -dokkarin. Uusi julkaisu on siis huomattavasti köykäisempi ja ehkä enemmän lapsille suunnattu.

Samana päivänä julkaistaan myös elokuvan jatko-osat Jafarin paluu ja Aladdin ja varkaiden kuningas.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...