Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

lauantai 2. tammikuuta 2010

Blogikuulumisia

Blogia olen kirjoitellut nyt pari kuukautta, ja jouluksi hiljentynyt päivitystahti lähtee taas kiihtymään. Kävijöitä on ollut ihan mukavasti ja osa on uskaltautunut kommentoimaankin. Kommentteja saa ehdottomasti jättää jatkossakin.

Alkajaisiksi olin kiinnostunut tietämään mitä ihmiset ylipäätään ajattelevat animaatio-aiheisesta blogista? Kiinnostava vai tylsä? Onko blogista mitään hyötyä vai onko se täysin turha?

Kyselyyn tuli ääniä 22 ja kiinnostavana blogia pidettiin 9 äänen verran. Toiseksi eniten äänestettiin hauskaa (7) ja itselleni mieluisesti 4 äänestäjää piti blogia hyödyllisenä. Tylsä ja lapsellinen saivat yhden äänen kumpainenkin, turha jäi nollille.

Seuraavaksi laitan kyselyn aiheesta "Mitä haluaisit blogista lukea?" Olen yrittänyt kirjoittaa monipuolisista aiheista, mutta olisi mukava tietää mikä ihmisiä erityisesti kiinnostaa.


Hyvää alkanutta vuotta!

3 kommenttia:

graphicnakeddoggie kirjoitti...

Törmäsin blogiin sattumalta koulutehtävän materiaalinhaun yhteydessä, ja kuin sattuman kaupalla ensimmäinen hyödyllinen ja tosi mielenkiintonen blogi johon olen törmännyt :D
jatka ihmeessä. love it.

NoJopas kirjoitti...

Hienoa jos blogista on ollut jotain hyötyä!

Täällä on itseasiassa yksi oma koulutehtäväni, eli menee niinkin päin: koulutehtävä -> blogiteksti. :D

Jukka kirjoitti...

Mukava blogi.
Löysin paikan samoiten sattumalta etsiessäni suomalaista uutisointia Roy E. Disneyn kuolemaan liittyen. Blogisi oli heti ajan tasalla tapahtuman osalta :)

Sittemmin on tullut tämän tästä blogia luettua, vaikkei kommentoitavaa löydykään. Päivitystahti on kiitettävä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...