Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

tiistai 28. syyskuuta 2010

Babar siirtyy tietokoneaikaan

Kirjoitin Elokuun lopussa Anniina Ballerinasta kertovasta cgi-animaatiosta. Hiiritytöstähän on aiemmin tehty myös piirrosanimaatio ja sen ystäville uuteen tyyliin tottuminen voi olla vaikeaa, tai jopa mahdotonta.


Nyt myös Babar-norsun fanien kannattaa alkaa totutella ajatukseen norsujen siirtymistä cgi-tekniikkaan. Yle on nimittäin ostanut tuoreen sarjan Babar and the Adventures of Badou. Vielä ei ole tietoa koska sitä tullaan Suomessa esittämään.

Norsujen kuningas Babarista ja hänen perheestään kertovaa piirrossarjaa tehtiin vuosina 1989-1994. Tänä vuonna on valmistunut cgi-tekniikalla toteutettu jatkosarja, joka kertoo Badousta, Babarin lapsenlapsesta. Vanhoista hahmoista mukana on ainakin Babar.

Molempien sarjojen takana on kanadalainen Nelvana. Uusi sarja on tehty yhteistyössä TeamTO ja The Clifford Ross Company studioiden kanssa.

4 kommenttia:

Euva kirjoitti...

Ensimmäinen ajatukseni: "Voi kauhistus sentään! Eih! Yäk!" Noh, ei pidä toisaalta tuomita, ennen kuin näkee. Minkähänlainen sarja on kyseessä. Ihan ipanoille suunnattu sarja vai minkä tyylinen... Toivottavasti sarjan alkuperäinen tunnelma on edes jotenkin säilynyt.

NoJopas kirjoitti...

En itsekään ihan riemusta hihkunut kun tästä kuulin. Mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Badou on 8-vuotias, ja luulen että sarja on suunnattu suurinpiirtein sen ikäisille. Siinä on tottakai arvossaan perhe ja erilaisuuden hyväksyminen.

Piirrossarjassa on kyllä aika ainutlaatuisesti yhdistetty ihan tajutonta komiikkaa perhedraamaan. En oikein usko että uudessa sarjassa voidaan samanlaista henkeä saavuttaa.

Zozeuttaja kirjoitti...

Huhhuh, Babarista oli tullut vaari ja Kornelius näyttäisi olevan yhä maisemissa.. Näitä jaksoja näkyy parin viikon verran esitysajasta Ylen Areenalla jotenka siitä katsomaan ketkä uskaltautuvat.

3D tekee niin persoonattomaksi mutta nykylapset varmaan näkevät asian toisin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kaikkea ne tulevat vielä pilaamaan..! Voi elämä... ://

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...