Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Zombien luotsaama hillitön hotelli

-Oon Toukka -Mä Mato
Oot tervetullut taloon!

Hillitön hotelli (Zombie Hôtel) on esitetty ensi kerran vuonna 2005. 26-osaisen sarjan on luonut Jan Van Rijsselberge ja sen on tuottanut ranskalainen Alphanim-studio.


Sarjan päähenkilöitä ovat zombielapset Toukka ja Mato, jotka asuvat vanhempiensa johtamassa hotellissa. Zombiudestaan huolimatta kyseessä ovat oikein sympaattiset kaksoset. He käyvät tavallista koulua, jossa esittävät olevansa tavallisia lapsia. Koulussa he ystävystyvät Sami-nimisen pojan kanssa, mutta muuten asiat eivät aina oikein suju.

Myös hotellin henkilökuntaan kuuluvat ovat enemmän ja vähemmän kummallista väkeä, zombeja, vampyyreja ja kummituksia. Hillitön Hotelli on oiva suomennos tälle sarjalle, jonka genre on enemmän komedian kuin kauhun puolella.


Suomessa Hillitöntä Hotellia on esitetty Tv2:lla. Sarja on myös uusittu, viimeksi tämän vuoden keväällä. Dvd:llä sitä ei ole julkaistu.

Jaksot:
Ensimmäinen päivä
Rakkautta ilmassa
Putkipulmia
Karmea kakara
Sekaisin zombeista
Zombiedustaja
Onnelliset ihmiset
Tyttöpulmia
Epäreilua!
Kalmattaren kuolemapäivä
Kuolettavan trendikäs
Lisko vapaalla jalalla
Monta lusikkaa sopassa
Noidutut
Tarkastaja Mato
Vaihto-oppilaat
Elokuvahullut
Zombien kunnia
Väärä Af
Lapsenvahtien yö
Taikanukke
Keppiä ja porkkanaa
Zombin paras ystävä
Halikuume
Luokkakokous
Mato mörkönä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kerta kaikkiaan mainio sarja! Juoni on hauska ja mielenkiintoinen, tarina on itsessään melko omaperäinen ja suomidubbaus sekin hyvä. Sääli, ettei siitä ole dvd-julkaisuja. Ps. artikkelin video on poistettu YouTubesta, valitettavasti, joten sen voinee poistaa myös artikkelista. Kiitos tästä artikkelista!

NoJopas kirjoitti...

Tykkään kovasti tämän sarja piirrostyylistä ja ideakin on ihan hauska.

Kiitos huomautuksesta, poistin vanhan videolinkin. Harmi ettei uutta videota löytynytn tilalle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...