Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Lokakuun ensi-illat
8.10.2010 Legenda Suojelijoista
(Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole)

Zack Snyderin ohjaama fantasia-animaatio perustuu Kathryn Laskyn kirjoihin. Elokuvan päähenkilö on pöllöpoika Soren, joka yhdessä veljensä kanssa putoaa kotipuustaan ja joutuu "puhdasrotuisten" vangiksi. Sorenin on yritettävä paeta ja löytää Suojelijat, joista hänen isänsä on kertonut tarinoita.

Animaation ovat toteuttaneet Australialaiset studiot Village Roadshow Pictures ja Animal Logic. Studiot ovat olleet tekemässä myös vuonna 2006 valmistunutta Happy Feetiä.
15.10.2010 Itse ilkimys
(Despicable Me)

Pierre Coffin ja Chris Renaudin ohjaama elokuva kertoo inhottavista asioista iloitsevasta Gruusta joka suunnittelee varastavansa kuun. Valitettavasti hänellä on kilpailijana nuorempi roisto. Gruu adoptoi kolme orpotyttöä käyttääkseen heitä apunaan kilpailijaansa vastaan, mutta tytöt haluavatkin Gruusta itselleen isän.

Elokuva on Illumination Entertainmentin ensimmäinen. Amerikkalainen studio on perustettu vuonna 2007. Studion seuraavassa elokuvassa seikkailee pääsiäispupu ja sillä on suunnitelmissa tehdä elokuva myös The Addams Familystä ja jatko-osa Itse ilkimykselle.

Molemmat elokuvat on mahdollista nähdä 3D:nä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...