Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Lokakuussa dvd:lle


7.10 Prinsessa Mononoke

Hayao Miyazakin elokuvaklassikko vuodelta 1997. Prinssi Ashitaka etsii parannuskeinoa saamaansa kiroukseen, mutta joutuukin keskelle metsäneläinten ja ihmisten sotaa. Eläinten joukossa taistelee myös San, eli Prinsessa Mononoke jonka sudet ovat kasvattaneet. Elokuva on suomeksi tekstitetty.8.10 Panda, Panda!

Panda-isä karkaa poikansa kanssa eläintarhasta ja tapaa Mimiko tytön. Kolmikko joutuu huikeisiin seikkailuihin. Elokuva on valmistunut vuonna 1972 ja sen on ohjannut Isao Takahata ja käsikirjoittanut Hayao Miyazaki. Dvd:ltä löytyy elokuva ainoastaan suomeksi dubattuna.8.10 Simpsonit, 20.kausi

Simpsonit tv-sarjan 20.tuotantokauden esittäminen alkoi Amerikassa vuonna 2008. Meillä jaksot alkoivat pyöriä viime toukokuussa.


15.10 Avatar: The Last Airbender, Kirja 2 - Maa
Tv-sarjan toisen kauden kaikki 20 jaksoa. Sarjaa esitetään tällä hetkellä Nelosella. Dvd:llä sarja on dubattu suomeksi.


29.10 Kaunotar ja Hirviö

Moni on odottanut vuonna 1991 valmistuneen Disneyklassikon uutta dvd-julkaisua. Extroina tällä dvd:llä on mm. kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja dokkari elokuvan tekemisestä.

4 kommenttia:

Euva kirjoitti...

Kaunotarta ja Hirviötä on todella odotettu! Se pitää ehdottamasti hankkia dvd:lle tai blu-ray:lle.

Myös tuo Panda-elokuva näyttää kiintoisalta... Söpöltä. Täytyy tutustua. Ja tietenkin Prinsessa Mononoke pitää hankkia Ghibli/Miyazaki-kokoelmaan. :3

NoJopas kirjoitti...

Mononoken aion minäkin hankkia, mutta Panda, Panda! menee sen edelle koska se on vielä näkemättä. Vaikuttaa oikein mulle sopivalta elokuvalta. :D

Minna kirjoitti...

Täytyy myöntää että en ole kuullutkaan tuosta Panda, panda!-leffasta, vaikka olenkin jo suht kauan fanittanut Hayao Miyazakin ja Isao Takahatan elokuvia :O. Pitää kyllä katsoa, ja varmaan sultakin on odotettavissa juttua kyseisestä elokuvasta? :)

Mutta onko tietoa siitä, milloin Pom Poko tulee dvd:lle?

NoJopas kirjoitti...

Panda, Panda! on esitetty jo Sub Juniorillakin, mutta en ole sitä vielä nähnyt. Dvd:n ilmestymispäivää ei kaikkialla ole varmistettu, toivottavasti se tosiaan perjantaina tulee.

Sitten kun olen leffan nähnyt aion siitä kirjoitella. :)

Mononoken julkaisuun meni yllättävän kauan, toivottavasti Pom Poko saadaan dvd:lle nopeammin, mutta varmaan ensi vuoden puolelle menee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...