Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Noitia, jättejä ja susihukkiaNoitia, jättejä ja susihukkia (Wolves Witches and Giants) tv-sarjassa esitellään tunnettuja satuja niiden pahisten näkökulmasta, hieman modernisoituina ja vinkeiksi väänneltyinä.

Sarjan ovat ohjanneet Simon ja Sara Bor englantilaiselta Honeycomb Animation -studiolta. Sama studio on myös Sätkyjä ja tärinöitä tv-sarjan takana. Noitia, jättejä ja susihukkia tehtiin vuosina 1995-1999 neljän tuontantokauden verran. Kymmenminuuttisia jaksoja tehtiin jokaisella kauhdella 13. Lisäksi sarjan tiimoilta tehtiin 1996-1999 kolme puolituntista erikoisjaksoa Tuhkimo, Lumikki ja Aladin.


Suomessa sarjaa on esittänyt Yle. Suomenkielisenä kertojana toimi Vesa Mäkelä. Sarjaa on julkaistu viidellä dvd:llä, mutta nimeksi on jostain syystä vaihtunut Noitia, jättejä ja peikkoja. Dubbauskin on uusittu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko sellaista sarjaa joka tuli jokunen vuosi sitten yle tv2 viikonloppu aamuisin. Siinä oli semmoisia ns. "kauhutarinoita" ja sitä juonsi nukkeanimoidut mies ja hämähäkki. Muuten ne tarinat olivat piirrettyjä paitsi ne alku ja loopujuonnot?

NoJopas kirjoitti...

Sarja on Sätkyjä ja tärinöitä.

http://elakoonkuvat.blogspot.com/2010/05/satkyja-ja-tarinoita.html

Anonyymi kirjoitti...

Tiiätkö saako näitä dvd:einä mistään? Himottaa kattoa ihan hirveesti mutten oo löytäny! (käy myös sätkyjä ja tärinöitä):p

NoJopas kirjoitti...

Tässä näyttäisi olevan: http://www.dvdnet.fi/catalog/product_info.php?products_id=3962

Huutonetistä voisi löytyä myös.

Ja telkkarissahan tätä esitetään nyt tiistaisin.

Sätkyjä ja tärinöitä ei tietääkseni ole julkaistu Suomessa dvd:llä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...