Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

torstai 12. elokuuta 2010

Hello Kitty yllätti

Voin paljastaa että rakastan Hello Kittyä. Tuo soma japanilainen kissa-neiti saa aina hyvälle mielelle.

Mutta en silti ollut kovin innoissani Hello Kitty & kantokylän kaverukset -sarjasta. Dvd-kannen perusteella tyrmäsin sen uutena, todennäköisesti aika kökkönä cgi-animaationa, enkä löytänyt siitä juuri mitään tietoa joten jätin täälläkin tuon dvd:n pois Elokuun dvd-esittelystä.

Ei pitäisi arvioida sisältöä kannen perusteella, se olisi toki pitänyt animaatioiden kohdalla oppia jo aikaa sitten. Hello Kitty ei olekaan pikseleitä, vaan vahaa ja animaatio (ainakin Hello Kitty fanin silmiin) todella hellyyttävää.Hello Kitty: Stump Village on korealaisen Studio Tomorrown tuotantoa. 11-minuuttisia jaksoja on tehty 26 vuonna 2005. Ensimmäinen Hello Kitty & Kantokylän kaverukset dvd ilmestyi meillä 11.8 ja kaksi seuraavaa syys-lokakuussa.Erehdystäni voin puolustella sillä että Suomessa on esitetty sarjaa The Adventures of Hello Kitty and Friends joka on CGI-animaatio. Tätä sarjaa on alettu tehdä vaha-Kittyn kanssa samoihin aikoihin, vuonna 2006, ja jaksoja on kertynyt 52.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...