Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

torstai 19. elokuuta 2010

Karvisen paluu televisioon

Laiska ja pulska oranssi kissa nimeltä Karvinen on Jim Davisin sarjakuvahahmo. Se on myös päähenkilönä Tv2:sella Lauantaina 21.8 kello 9:44 alkavassa uudessa animaatiosarjassa. Karvinen (The Garfield Show).Tätä ranskalaista cgi-animaatiota ei ole ennen esitetty Suomessa. Sarjan tekeminen on alkanut vuonna 2008. Ensimmäinen tuotantokausi sisältää 26 jaksoa, ja sarjan tekeminen jatkuu. Yhdessä 20 minuuttisessa jaksossa on kaksi tarinaa.

Suomessa Karvisen äänenä on Jarmo Koski.Karvisesta on tehty myös piirrossarja Garfield and Friends jo vuosina 1988-1994. Sarjassa on kaikkiaan 121 jaksoa.

Tämä sarja tuli Suomen televisioon vuonna 1992. Nyt kun Tv2 alkaa näyttää uutta Karvista, hyppää piirroskissa Yleltä Sub Juniorille. Sarjan esittäminen alkaa Tiistaina 31.8.


Eli kertauksena:
The Garfield Show alkaen Lauantaina 21.8 kello 9:44, Tv2
Garfield and Friends alkaen Tiistaina 31.8 kello 17:30, Juniori

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että blogistasi on ollut suurta apua etsiessäni suomenkielistä tietoa harvinaisemmista piirroselokuvista ja sarjoista. Kaikki tuntemani tekniikat ovat saaneet huomiota, ja arkisto kattaa paljon eri tyyppisiä animaatioita. Ihanan asiantuntevaa tekstiä. Tänään kuitenkin huomasin, etten löydä mitään Don Bluthin Titan A.E.-nimisestä piirrosanimaatiosta. Kyseinen leffa sijoittuu suht korkealle listallani piirretyistä, jotka eivät ole joko Disneyn tai Studio Ghiblin. Joten voisiko tätä ehdottaa aiheeksi joskus, vaikka ihan vaan mainintana jonkun vastaavan elokuvan yhteydessä?

NoJopas kirjoitti...

Kiitos kehuista, kiva että blogista on ollut hyötyä!

Olen nähnyt Titan A.E:n muistaakseni vain kerran, eli pitäisi kyllä katsoa se uudestaan ennenkuin uskallan siitä mitään kirjoittaa. :) Mutta varmasti käsittelen sen ja kaikki muutkin Bluthin filmit. Se onkin poikkeuksellisen "aikuinen" länsimaiseksi piirroselokuvaksi, eli siinäkin mielessä kiinnostava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...