Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Muutama sarja Pikku Kakkosesta

Seuraavia sarjoja on esitetty Pikku Kakkosessa 2000-luvulla. Vaikka moni kritisoi tuoreita lastenohjelmia, eivät nämä minusta ihan kelvottomia ole.Lähdetään, lähdetään Laumakujalle. Lähdetään, lähdetään Laumakujalle.

-Moi, minä olen Noora,asun Laumakuja kuudessaneljässä. Minulla on tosi jänniä naapureita.Katsokaa!

On kyttyräinen, on hyppiväinen, on suuria, hiukka kömpelöitä.
Lähdetään, lähdetään Laumakujalle.
On mönkiväinen, on huimapäinen, on velmuja pikku vintiöitä.
Lähdetään, lähdetään Laumakujalle.
Leikitellään, säikytellään; ei huimempaa naapurilaumaa ole kellään.
Lähdetään, lähdetään Laumakujalle.
Pilkkupaitaa, liituraitaa: on pistävää, pehmoista, pulleaa, kaitaa.
Painavaa on, on liki painoton, sekä yks jonka kaula vallan mittava on.

Lähdetään, lähdetään Laumakujalle. Lähdetään, lähdetään Laumakujalle.

Nooran naapurissa (64 Zoo Lane) kertoo Noora-tytöstä, jonka naapurissa on eläintarha. Iltaisin eläimet kertovat vuorotellen Nooralle iltasadun. Sarjan on luonut An Vrombaut, joka on tehnyt aiheesta myös kirjoja. Noin kymmenminuuttisia jaksoja tehtiin 78 vuosina 1998-2003.Kettujen pesässä pentuja kolme:
Papu ja Paola ja tietenkin Pablo.
Pesä on pihalla omppupuun alla,
sieltä me teemme retkiä maailmaan


Pablo (Pablo, the little red fox) kertoo kolmesta ketun pennusta, jotka tutustuvat öisin heitä ympäröivään maailmaan. Sarjassa on 52 viiden minuutin mittaista jaksoa. Sarjan on luonut Hannah Giffar ja sen tekeminen aloitettiin vuonna 1999.

Kun Elmeri ulkona temmeltää
saa monta uutta ystävää
Tiikerin lautta kauas vie
Elmeri ja tarinatie

-Putouksen taikatie, kauas kauas meidät vie!

Elmeri (Ethelbert the tiger) on utelias ja vilkas pieni tiikeri joka pääsee taikaputouksen kautta seilaamalla ihmeellisiin paikkoihin ja tapaa uusia eläimiä yhdessä Sulevi-ystävänsä kanssa. Opettavainen sarja perustuu Rosemary Hoylandin kirjoihin. Yhden jakson pituus on viisi minuuttia ja jaksoja on tehty 52.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Nooran naapurissa (64 Zoo Lane) kertoo Noora-tytöstä, jonka naapurissa on eläintarha."

Mulla on videokasetilla 2001-2002 nauhoitettu mainos sarjasta. Siinä sanotaan "Nooralla on mielikuvitusystäviä, joiden kanssa voi kokea parhaita seikkailuja". Suomenkielinen tunnari tuo muistoja mieleen, vaikka kuva on huonolaatuinen, mutta ääni kuuluu.

NoJopas kirjoitti...

Jaa, voi kai sen noinkin tulkita. :D On kiistatta epärealistista että tyttö livahtaa öisin naapurissa olevaan eläintarhaan kuuntelemaan yhteen kerääntyneiden eläinten kertomia tarinoita, mutta olen ajattellut että se on animaatiotodellisuutta, mutta voihan olla että Noora tosiaan nukkuu jo kotonaan ja käy eläintarhassa ihan vaan unissaan. Sanoohan äidin ääni ohjelman alussa "Noora, nukkumaan". Mutta en muista viitataanko sarjassa muuten siihen ovatko tapahtumat Nooran unta vai totta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...