Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

torstai 26. marraskuuta 2009

Uutuusjulkaisut Joulukuussa


Joulukuun ensimmäisenä päivänä julkaistaan dvd:llä elokuva Ice Age 3: Dinosaurusten aika. Elokuva on jatkoa vuosien 2002 ja 2006 Ice Age elokuville. Elokuvissa seikkaillaan jääkaudella mm. mammutin, sapellihammastiikerin ja laiskiaisen kanssa. Extroista löytyy mm. musiikkivideo, poistettuja kohtauksia, pelejä ja kolme Jyrsis-lyhäriä.


Seuraavana päivänä julkaistaan jouluna 2008 ensi-illassa ollut Niko Lentäjän poika. Elokuva on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama ja kertoo poropoika Nikosta, joka lähtee etsimään Joulupukin lentoporona toimivaa isäänsä. Dvd:ltä löytyy extramateriaalina mm. Juliuksen joululaulu. Elokuvalle suunnitellaan jatkoa.


9.12 ilmestyy dvd-boksilla Star Wars: The Clone Wars -sarjan ensimmäinen kausi, eli 22 jaksoa. Jaksot on julkaistu myös neljällä erillisellä dvd:llä.

The Clone Warsin on Suomessa esittänyt MTV3 vuonna 2009. Sarja on valmistunut vuonna 2008. Samana vuonna oli myös Star Wars: The Clone Wars elokuvan ensi-ilta. Elokuva oli eräänlainen pilottijakso tv-sarjalle.


16.12 on vuorossa ruotsalainen piirroselokuva Viiru & Pesonen: Muisti pätkii. Se on neljäs Sven Nordqvistin hahmoista tehty elokuva ja valmistunut 2009.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...