Animaatioblogi

Tämän blogin aiheena ovat animaatiot: uudet elokuvat, nostalgiset tv-sarjat, dvd-julkaisut, animaatioiden tekijät... kaikki animaatioihin liittyvä.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Sandybell dvd-boksi

Future Film julkaisee Sandybell dvd-boksin.


Sandybell (Haro! Sandiberu) on vuonna 1981 valmistunut Toei Animationin sarja. Sitä on julkaistu Suomessa vuosia sitten videolla. Koko sarjaa ei tuolloin Suomessa nähty ja videoilla oli käytössä ruotsinkielinen dubbaus. Nyt boksilta löytyy alkuperäinen japaninkielinen ääniraita ja kaikki sarjan 47 jaksoa. Boksin pitäisi ilmestyä Helmikuun lopulla.


Juoni:
Sandybell asuu isänsä ja koiransa kanssa Skotlannissa. Hän on positiivinen ja oikeudenmukainen nuori tyttö, joka joutuu vilkkautensa takia myös vaikeuksiin. Sandybell haluaisi tietää kuolleesta äidistään, mutta isä ei paljon aiheesta puhu.

Sandybell tutustuu kreivittäreen ja tämän Mark poikaan ja saa Markin morsiameksi haluavan Kittyn vihat päälleen. Kitty yrittää kiristää Markin rahapulassa olevia vanhempia lupaamalla hyvät myötäjäiset. Kun Mark menettää vanhempansa auto-onnettomuudessa, hän päätyy Kittyn kanssa kihloihin vaikka todellisuudessa rakastaa Sandybellia. Lopulta Mark karkaa, suunnitelmanaan ryhtyä taiteilijaksi.


Sandybell menettää Markin lisäksi myös isänsä. Hän saa kuitenkin selville yllättävän totuuden menneisyydestään: Ollessaan vauva Sandybell oli vähällä hukkua laivan haaksirikossa. Kun vauvan vanhempia ei löytynyt, ryhtyi hänet pelastanut mies kasvatti-isäksi. Sandybellin oikeat vanhemmat, etenkin hänen kaipaamansa äiti, saattavat siis olla vielä elossa.

Sandybell joutuu muuttamaan isänsä ystävän luo Lontooseen. Hän varttuu ja matkustelee ympäri Eurooppaa työskennellen toimittajana. Vaikka Sandybell saa uusia ystäviä ja kohtaa vaarallisiakin haasteita, häntä kaihertaa yhä halu löytää oikea äitinsä. Rakkaus Markiin ei myöskään ole sammunut, mutta valitettavasti Kitty on yhä hänen perässään.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, mikäköhän tulee hinnaksi? Ostan nyt viimeistään joskus alesta. Retroanimea ei tule muuten oikein katseltua koska dissaan streameja ja vanhemmat sarjat on yleensä aina vähintään 50 jaksoa pitkiä joten sellaisia ei pelkästä mielenjohteesta minun yhteyksillä latailla. Futurefilm pelastaa.

NoJopas kirjoitti...

Parista nettikaupasta katsoin, niin noin 30e on boksilla hintaa.

Johanna kirjoitti...

Mullemullemulle! Pakko siis varmaan sijoittaa tähän. Jos vihdoinlöytäisin sen jakson jonka olen lapsena katsonut varmaan sata kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Olisivat laittaneet tähän nyt sen suomiraidankin vielä lisäksi :)

NoJopas kirjoitti...

Niin suomidubbiahan tähän sarjaan ei ole tehty, vaan videoilla puhutaan ruotsia. Vai tarkoititko että dubbaus olisi pitänyt boksia varten tehdä?

En ehkä itse kaipaile dubbia, vaikka siis suomidubbauksen suuri fani muuten olenkin.

Vaikka Sandybell ensin saattaa vaikuttaa lapsekkaalta, niin se kuitenkin on suunnattu nuorille tytöille, ei lapsille. Dubbaamattomuus korostaa hyvin tätä seikkaa, joka voi, ehkä piirrostyylin, takia tajuamatta.

Toivottavasti joku sai kiinni siitä mitä yritän sanoa. :D

Minna kirjoitti...

Oho! Tämä voisi olla jopa kiva hankinta. Sandybell on suloinen sarja <3

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA!
Toisivatpa seuraavaksi "Lady Lady" animen Suomeen!! <3 Tooodella vaikeaa löytää mistään.. Ei netistä tai edes liikkeistä (ulkomailla..) Olisin onnellisin ikinä, jos Ladyt tulis myös! :)
Mut nyt hankitaan ensin... SANDYBELL!!! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...